Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta zece. Mirela Retegan, replică total neașteptată pentru jurați

Mirela Retegan a degustat din preparatele chefilor și a dat verdictul final în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2023. Iată cine a câștigat amuleta cu numărul zece.

colaj foto cu mirela retegan si gina pistol, poza cu mirela retegan si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
După ce a făcut degustarea preparatelor, Mirela Retegan a dezvăluit cine a câștigat amuleta în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Tensiunile și-au făcut apariția în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2023. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Marian Cernat și chef Cătălin Scărlătescu au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul final al degustătorului.

Mirela Retegan a fost foarte atentă la preparatele chefilor, iar decizia nu a fost deloc ușoară pentru ea. Toate farfuriile au arătat spectaculos, iar gustul lor au bucurat papilele gustative ale prezentatoarei.

Cine a câștigat amuleta 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată pe 17 aprilie 2023

Apariția Mirelei Retegan în platoul show-ului culinar a pus și mai multă presiune pe cei patru chefi. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a numit preparatul care i-a atras cel ai mult atenția.

Se pare că amuleta din ediția 10 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2023, se duce la seif. Chef Marian Cernat a reușit să o impresioneze pe prezentatoare cu platoul său savuros, motiv pentru care a fost desemnat câștigătorul avantajului.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Gina Pistol a dezvăluit ce avantaj aduce amuleta și cine face degustarea. Ce a zis Cătălin Rizea

De asemenea, Mirela Retegan și-a dorit să afle cine a făcut pizza. Aceasta și-a pus mâinile în cap după ce chef Sorin Bontea a reacționat: „Câți ani au copiii tăi?”

„Marian merita, a muncit ca un erou!”, a adăugat unul dintre jurați.

„E bine că amuleta asta s-a dus la seif, mă bucur că nu au câștigat-o colegii mei și mai am o șansă să o câștig la final. Eu chiar îmi pun speranța în seiful ăsta!”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Ciprian Crăciunescu a trăit o viață ca în filme! Ce a povestit juraților și ce verdict a primit

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Bogdan Jurubiță, show total cu flăcări și cuțite în platou. Ce au avut de spus chefii... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Nomin Damdin a gătit cel mai neașteptat preparat. Ce „superputere” au copiii care îi s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x