Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Georgiana Burlacu a lăsat un „cadou” neașteptat în farfurie pentru juratul Ștefan Popescu

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 am putut s-o cunoaștem pe Georgiana Burlacu, o tânără care i-a făcut un „cadou” neașteptat lui Ștefan Popescu, în farfurie. Ceea ce a urmat a fost neașteptat.

Colaj cu Georgiana Burlacu și chef Ștefan Popescu la Chefi la cuțite în timpul jurizării Galerie
În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 am putut s-o cunoaștem pe Georgiana Burlacu, o tânără care i-a făcut un „cadou” neașteptat lui Ștefan Popescu, în farfurie | Antena 1

Prima ediție din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite a adus un „cadou” neașteptat în farfurie pentru juratul Ștefan Popescu. Când a văzut verdictul juraților, Georgiana Burlacu a avut o reacție surprinzătoare.

Georgiana Burlacu a lăsat un „cadou” neașteptat în farfurie pentru juratul Ștefan Popescu, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a urmat

Una dintre concurentele care a decis să își încerce norocul în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 a fost Georgiana Burlacu. Tânăra are 25 de ani, este asistentă într-o clinică de estetică din București și a venit la show destul de încrezătoare în forțele sale, dar și dornică să își facă băiatul mândru.

„Fac mazăre cu pui. Chiar dacă este o rețetă simplă am și câteva surprize. Am furat toate secretele pentru a face cea mai bună mazăre din lume. Rămâne secret ce secret voi pune în mâncare. Sunt sigură că o să-i dau gata pe cei patru chefi. Abia aștept să îi cunosc. Am auzit multe lucruri bune despre ei”, a dezvăluit concurenta, în timp ce își pregătea rețeta aleasă.

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

Apoi, după ce a așezat mâncare în farfurie, aceasta, a anunțat că are un „cadou” pentru Ștefan Popescu, juratul ei preferat, despre care a spus că îi va oferi și un pupic dacă îi dă cuțitul de aur.

Banda a început să meargă și Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au ridicat cloșurile, descoperit preparatul din farfurie.

„Te rog să ne explici, Orlando, ce a vrut să zică autorul”, a fost reacția lui Ștefan Popescu, atunci când a descoperit inimioara lăsată „cadou” în farfurie de către concurentă.

Se pare că mâncarea a fost pe placul lui juraților, fiindcă a avut gust: „E o mâncărică cinstită”.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Iulia Maria Creangă i-a uimit pe jurați atunci când a dezvăluit cu ce se ocupă. Ce au zis chefii

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Georgiana Burlacu, zâmbind larg. S-a prezentat și toți chefii au văzut cât de emoționată este. Concurenta a oferit apoi câte o „indicație” de intervenție estetică pentru fiecare, ba chiar a spus că este „vrăjitoare” și că poate face magie!

La final a venit verdictul: tânăra a primit două cuțite, de la Sautner și Popescu, iar apoi a mai primit unul de la Richard, pe care a reușit să îl convingă.

Astfel, Georgiana Burlacu a primit șansa de-a merge mai departe în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul... Cum arată fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mândrește cu familia lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x