Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Sosia lui Marilyn Monroe și-a făcut apariția în fața juraților. Ce moment au surprins camerele

Suzie Kennedy, cea mai cunoscută sosie a lui Marilyn Monroe, și-a făcut apariția în platoul sezonului 13 Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia au avut parte de o surpriză de zile mari în ediția 2 a show-ului culinar, de pe 19 martie 2024.

colaj foto cu sosia lui Marilyn Monroe si chefii la chefi al cutite sezonul 13 Galerie
Suzie Kennedy, cea mai cunoscută sosie a lui Marilyn Monroe, a făcut show la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Surprizele au fost de partea juraților în ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Pe lângă lecțiile de viață impresionante pe care le-au primit și preparatele spectaculoase, cei patru au fost luați prin surprindere de un invitat special.

Suzie Kennedy, cea mai cunoscută sosie a lui Marilyn Monroe, a intrat în platoul show-ului culinar. Chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu au rămas cu gurile căscate când au văzut-o pe diva blondă.

Înainte ca ușile să se deschidă și să descopere cine se află în spatele preparatului, jurații au vorbit despre rețeta din care au gustat fără să se gândească la faptul că este vorba despre un invitat special.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat ce se schimbă la jocul de amuletă. Ce probă au primit cei patru chefi

„Este o persoană vegană, care poate nu mai mănâncă pește sau carne”, și-a dat cu părerea chef Richard Abou Zaki.

Jurații au privit-o nedumeriți pe sosia lui Marilyn Monroe în ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024

Diva blondă care a pășit încrezătoare în fața chefilor a cucerit atenția tuturor în ediția 2 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 19 martie 2024. Sosia lui Marilyn Monroe, pe numele real de Suzie Kennedy, a intrat în platou ca o adevărată vedetă de Hollywood.

Chef Richard Abou Zaki nu s-a putut abține și a scos telefonul din buzunar pentru a filma întregul moment. Un lucru este cert, invitata specială a făcut un show de zile mari pentru jurați și telespectatori.

Cei patru de la masa juriului au privit-o cu mare atenție pe Suzie Kennedy. Chef Alexandru Sautner a fost uluit de faptul că tânăra seamănă foarte bine cu celebra Marilyn Monroe.

„Wow! E Marilyn Monroe!”, a fost reacția chefilor.

„Ești confuz, parcă ai văzut o fantomă!”, a spus tânăra, vizibil amuzată.

„Ești foarte frumoasă!”, a fost complimentul pe care Suzie Kennedy l-a primit din partea unui jurat Chefi la cuțite.

„În restaurantul meu există o poză mare cu tine! Sunt un fan!”, i-a mai dezvăluit chef Alexandru Sautner.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat reguli noi în acest sezon! Ce au dezvăluit chefii și ce noutăți îi așteaptă

„Asta este meseria ta?”, a fost curiozitatea lui chef Richard Abou Zaki.

Suzie Kennedy a mărturisit că asta este pasiunea ei și cu asta se ocupă zilnic: să fie sosia lui Marilyn Monroe. Viața ei s-a schimbat complet de când a decis să intre în pielea regretatei artiste de la Hollywood.

„Eu și Marilyn Monroe semănăm, avem un trecut foarte similar. Aș spune că Marilyn Monroe mi-a salvat viața, pentru că nu aveam deloc respect de sine. Credeam că sunt urâtă. Când am citit că și ea se credea urâtă, m-am mirat. Cum așa? Ea e frumoasă!”, a mai zis invitata specială.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Adrian Izgoană, poveste dramatică de viață. Reacția lui chef Richard Abou Zaki când l-a... Chef Sautner a câștigat amuleta ieri seară, la Chefi la cuțite.Diseară, jurații sunt uluiți de surpriza culinară a unei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x