Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții la duel. Chefilor nu le-a venit să creadă: „Trebuie să ai curaj!”

Echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu au intrat la duel în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022. Concurenții au impresionat jurații cu preparatele lor din această seară.

Colaj cu chefii și concurenții pe platoul de filmare de la Chefi la cuțite Galerie
Echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu au intrat la duel în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022 | Antena 1

Ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou battle, dar și un duel de zile mari între echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Gina Pistol i-a anunțat pe concurenții că trebuie să gătească carne de data aceasta. Aceștia au primit provocarea de a face o rețetă cu orice fel de carne sau combinație în 60 de minute. În ciuda faptului că pare o probă ușoară, echipele au fost puse în dificultate de ingredientul vedetă al duelului.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Gina Pistol, vestea care a luat prin surprindere echipele. Ce a dezvăluit Lina Chirilă

Emoțiile nu au mai fost atât mari pentru echipa lui chef Sorin Bontea, care se află pentru a doua oară la duel în sezonul 10. Aceștia s-au mobilizat rapid, s-au ajutat și s-au sfătuit la bancurile de lucru.

Cum au reacționat chefii când au gustat din preparatele concurenților de la duelul din ediția 22 a sezonului 10, de pe 19 octombrie 2022

Cele două echipe au dat tot ce au putut în etapa duelului pentru a-i impresiona pe chefi, dar și pentru a rămâne în competiția show-ului culinar. Prima farfurie din care au degustat jurații a fost cea a Mădălinei Cafadaru care a gătit o tochitură.

„E bună rău, e gustoasă tare!”, a spus chef Sorin Bontea.

Și farfuria lui Titus Alexandru i-a surprins pe jurați: „Mi-a plăcut plating-ul care te obliga, cumva, să guști din toate.”

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 10. Ei au primit tunici

„Am început foarte bine! Ce au pățit?”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, Paco, Lina Chirilă, Brigitta Gheorghe și Sorin Ilieș au reușit să-i impresioneze pe chefi cu rețetele lor gustoase: „Îmi place foarte mult!”.

„Astăzi au reușit să surprindă într-un mod plăcut și să ridice standardele acestei individuale”, a spus chef Florin Dumitrescu, semn că echipele s-au descurcat de minune la duel.

„Trebuie să ai curaj!”, a mai adăugat unul dintre chefi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 10. Care a fost verdictul final... Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Maria Florina Stan a fost eliminată din competiție. Cum a reacționat chef Cătălin Sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x