Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 10. Pe cine a ales

Chef Cătălin Scărlătescu a decis cine sunt cei 7 concurenți din echipa lui, în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022. Juratul show-ului culinar și-a ales cu grijă fiecare bucătar ce va purta tunica aurie.

Colaj cu chef Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu a decis cine sunt cei 7 concurenți din echipa lui, în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022 | Mihai Stetcu | Antena 1

Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare momentul în care chefii își vor forma echipele, lucru care s-a întâmplat în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 17 octombrie 2022.

Concurenții au avut de trecut probe dificile în bootcamp, iar puțini au trecut mai departe. Aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele, să gătească contracronometru și să facă față provocărilor din bucătărie.

Citește și: Emoții intense aseară, la Chefi la cuțite: după prima probă din bootcamp, din 130 de concurenți, doar 60 au rămas în cursă

Jurații show-ului culinar au fost foarte atenți la abilitățile bucătarilor rămași în competiție. Cei trei chefi au analizat toate punctele forte și punctele slabe ale concurenților pentru a-și forma o echipă invincibilă.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 10 Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu a foarte hotărât în ceea ce privește concurenții care vor purta tunica de „aur galben” în sezonul 10 Chefi la cuțite. Juratul emisiunii și-a ales echipa cu mare atenție. Iată mai jos cine sunt cei care vor fi coordonați de chef.

Adrian Stroe - Cuțitul de aur

Adrian Stroe este concurentul ce l-a impresionat din prima clipă pe chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a pregătit la preselecții o rețetă inedită de mousse de ciocolată cu chipsuri de hippen, care i-a adus cuțitul de aur din partea juratului.

Concurentul este din Râmnicu Vâlcea și este de meserie bucătar. Bucătăria a fost și este una dintre marile sale pasiuni și ceea ce îl motivează, pe lângă copii

Mădălina Cafadaru

Mădălina Cafadaru are 43 de ani, locuiește în București și este de meserie bucătar. Concurenta a venit mai pregătită ca niciodată să-l impresioneze pe chef Cătălin Scărlătescu în preselecții, lucru care s-a întâmplat. Aceasta a primit trei cuțite din partea juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile la prima probă de bootcamp

Mai mult decât atât, Mădălina Cafadaru s-a ținut pe poziții și în bootcamp, unde a ieșit în evidență datorită peparatelor sale gustoase. De altfel, acesta și-a exprimat dorința de a merge la chef Cătălin Scărlătescu în echipa, fapt de care a ținut cont juratul.

Brigitta Gheorghe

Brigitta Gheorghe se numără printre concurentele care vor purta tunica aurie. Aceasta are 32 de ani, este din Oradea și s-a mutat în București de dragul carierei sale muzicală. Pe lângă muzică, tânăra este pasionată și de artele culinare.

Concurenta a reușit să facă față cu brio provocărilor din bootcamp, chiar dacă nu are o experiență vastă în bucătărie. Brigitta Gheorghe a realizat farfurii ce au intrat rapid în atenția juraților.

Lina Chirilă

Lina Chirilă are 64 de ani și a venit la Chefi la cuțite tocmai din Neamț. Aceasta lucrează de foarte mulți ani în bucătărie, fiind plecată o perioadă lungă de timp în străinătate pentru a-și desfășura munca în domeniul gastronomiei.

În preselecțiile sezonului 10, doamna Lina Chirilă i-a luat prin surprindere pe jurați cu atitudinea sa pozitivă și cu preparatul spectaculos. Concurenta i-a dezvăluit lui chef Cătălin Scărlătescu că ar vrea să facă parte din echipa lui, lucru care s-a întâmplat în ediția 20 a show-ului culinar, de pe 17 octombrie 2022.

Cătălin Boroica

Cătălin Boroica are 26 de ani, vine din Alba Iulia și este bucătar „la cel mai bun restaurant din oraș”. În preselecții, concurentul i-a uimit pe jurați cu un preparat diferit: un piept de rață cu diferite texturi de varză.

Tânărul a făcut senzație cu rețeta sa în fața chefilor, motiv pentru care a mers mai departe în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite. Mai mult decât atât, ambiția sa și îndemânarea l-au adus în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Maria-Florina Stan

Maria Florina Stan are 36 de ani, vine din Slobozia și este, de meserie, Customer service auto. Aceasta a venit în preselecțiile sezonului 10 Chefi la cuțite pentru a-l cunoaște pe chef Cătălin Scărlătescu, declarându-se o mare fană a lui.

Concurenta i-a impresionat pe jurați cu o rețete de negresă cu glazură în două culori, iar în bootcamp a realizat farfurii de-a dreptul spectaculoase, lucru pentru care chef Cătălin Scărlătescu s-a decis să îi ofere o tunică.

Robert Mihăilescu

Robert Mihăilescu are 27 de ani, vine in Cluj Napoca și este bucătar. Concurentul a dezvăluit, în preselecții, că și-a dorit dintotdeauna să lucreze în domeniul gastronomiei, fiind pasionat de artele culinare.

Tânărul i-a cucerit pe jurații show-ului culinar cu stilul său de gătit și preparatele gustoase. Acesta a primit trei cuțite din partea chefilor, iar în bootcamp s-a descurcat de minune, rămânând printre cei 18 concurenți.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cine a primit o ... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10. Ce aleger...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x