Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce detalii neștiute despre ea a scos la iveală Ana Maria Brânză. Campioana i-a uimit pe chefi

Campioana Ana Maria Brânză i-a pus „în gardă” pe chefi când și-a făcut apariția în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023. Iată ce detalii neștiute a scos la iveală sportiva despre ea.

colaj foto cu ana maria branza si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Ana Maria Brânză i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile făcute, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Campioana Ana Maria Brânză și-a făcut apariția în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023 pentru a le face o surpriză uriașă chefilor. Mai mult, sportiva a venit cu un desert spectaculos.

Cu zâmbetul pe față și multă energie, aceasta s-a așezat la bancul de lucru pentru a face un preparat dulce cu care să-i surprindă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Deși n-are experiență în bucătărie, Ana Maria Brânză s-a descurcat de minune. Aceasta a fost mai pregătită ca niciodată să-i impresioneze pe jurați cu reteța ei deosebită de tiramisu. Mai mult, sportiva a urmat cu strictețe toți pasii de pe lista făcută de soțul ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Cătălin Moroșanu, apariție de senzație în sezonul 12. Ce a dezvăluit despre trecutul lui

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară în platoul show-ului culinar. Nici micile obstacole nu au întârziat să apară, însă aceasta a trecut cu brio peste toate.

Ana Maria Brânză a scos la iveală detalii neștiute despre ea în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023

Prezența Anei Maria Brânză în fața chefilor a luat pe toată lumea prin surprindere. Chef Florin Dumitrescu a rămas cu gura căscată atunci când ușile s-au deschis, iar sportiva a intrat în platou.

„Poți să-mi dai și mie un autograf, te rog! Ce onoare că ești la noi”, i-a zis juratul.

Sportiva a dezvăluit detalii neștiute despre ea și începutul carierei sale. A făcut tenis de câmp, dar dintr-o întâmplare „bizară” a ajuns la scrimă: „M-am născut să practic scrimă. Eu am ajuns la sport din dorința părinților mei pentru că eram nu tocmai copilul de pus în ramă. Făceam prea multe trăsnăi, iar atunci părinții mei au zis că trebuie să merg la sport. Ei au ales tenisul de câmp, dar nu a fost potrivit pentru mine și am renunțat la idee”

Citește și: Chefi la cuțite, 10 septembrie 2023. Femeia cu barbă, Harnaam Kaur, i-a umit pe jurați cu povestea sa. Ce condiție medicală are

„Salvarea a venit din partea fratelui meu mai mare, Marius. Pe atunci el practica fotbal. În timp ce se întorcea de la antrenamente și a trecut pe lângă sala de scrimă, mi-a zis că era locul ideal pentru mine. Pe clădire scria un cuvânt: crimă și i s-a părut super interesant locul pentru mine. Așa a început povestea mea. La 11 ani am mers acolo pentru prima oară”, a mai povestit sportiva cu emoție.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Alice Peneacă a dat verdictul ce a adus o surpriză uriașă. Cine a câștigat ultima a... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ana Maria Ichim „le-a stins lumina” chefilor cu desertul său. Ce a povestit despre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x