Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Cătălin Moroșanu, apariție de senzație în sezonul 12. Ce a dezvăluit despre trecutul lui

Cătălin Moroșanu a venit să le facă o surpriză chefilor în ediția patru din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2023. Invitatul special a făcut dezvăluiri neștiute despre trecutul său în fața camerelor de filmat.

colaj foto cu catalin morosanu Galerie
Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Cătălin Moroșanu a făcut show de zile mari în bucătăria sezonului 12 Chefi la cuțite. Invitatul special a pășit pe platoul de filmare pentru a le face o surpriză de proporții uriașe celor trei jurați.

Cu zâmbetul pe buze și multă energie pozitivă, sportivul le-a gătit chefilor o salată: „Ei habar n-au că eu acum sunt la regim! Pentru că am început să mă îngraș, iar băiatul trebuie să stea la regim”.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Irina Fodor a dezvăluit că a pregătit o bombă plină cu amulete. Cine este invitatul surpriză

Deși are un preparat simplu, Cătălin Moroșanu își dorește să îi surprindă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea cu gustul său din farfurie. Acesta și-a dorit să facă o rețetă clasică de salată.

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său în ediția patru din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023

Jurații nu s-au așteptat nici măcar o secundă să-l vadă pe Cătălin Moroșanu intrând pe ușă. Aceștia au rămas masă la intrarea sportivului pe platoul de filmare, crezând că în spatele preparatului se află altcineva.

Chef Sorin Bontea a avut o curiozitatea în ceea ce privește salata pe care a făcut-o în ediția patru din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2023.

„Poți să te mai lupți după ce mănânci salata asta?”, l-a întrebat juratul.

Răspunsul lui Cătălin Moroșanu nu a întârziat să apară: „Nu, am mâncat carne toată viața. Mușchiul și forța de acolo vine, de la proteină”.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Alin Sălăjean a făcut show și a organizat nunta lui Cătălin Scărlătescu

Invitatul special a făcut și dezvăluiri neștiute despre trecutul său. Acesta a povestit că la vârsta de 14 ani s-a apucat de rugby pentru că a fost victima bullying-ului.

„Toți făceau mișto de mine! Am zis să mă apuc de sport pentru că sportivii erau respectați la mine în liceu. Am intrat la Facultatea de Drept la Iași, iar în anul II de facultate m-am apucat de kickboxing. Uite așa, dintr-o simplă întâmplare, am ajuns printre primii 8 luptători din lume! Și-a imaginat vreodată cineva că o să se întâmple lucrul ăsta? Uite că s-a întâmplat!”, a mai povestit el.

De când s-a lăsat de lupte, Cătălin Moroșanu organizează evenimente și are o academie de arte marțiale.

„Datoria mea este să ofer înapoi lumii sau țării mele ceea ce mi-a oferit mie viața”, a mai adăugat el.

Sportivul a mai vorbit și despre experiențele sale din ring: „De fiecare dată îmi era frică când intram în ring. Nu îmi era frică că îmi luam un pumn, îmi era frică că pierdeam meciul. E un altfel de frică!”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Chefii gătesc pentru o nouă amuletă. Ce veste neașteptată le-a dat Irina Fodor despr... Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Carmen Brumă a dat verdictul final. Cine a câștigat cea de-a patra amuletă din sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x