Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Chefii au degustat farfuria Gherghinei Gaspar, bunica Mariei Paraschiv. Ce discuții au urmat

Au ieșit scântei între jurați și Chef Orlando Zaharia a fost la un pas să „explodeze” de nervi, în timp ce era analizată farfuria pregătită de Gherghina Gaspar, bunica Mariei Paraschiv, fostă concurentă la Chefi la cuțite.

Colaj cu jurații Chefi la cuțite la jurizare Galerie
Au ieșit scântei între jurați și Chef Orlando Zaharia a fost la un pas să „explodeze” de nervi, în timp ce era analizată farfuria pregătită de Gherghina Gaspar | Antena 1

Gherghina Gaspar, bunica Mariei Paraschiv, fostă concurentă la Chefi la cuțite, s-a prezentat în sezonul 13 cu o rețetă de tocăniță, cu care a sperat să îi impresioneze pe cei patru jurați.

Totuși, preparatul a stârnit discuții aprinse între Chefi. Aceștia și-au adresat replici acide și, la un moment dat, Chef Orlando Zaharia a fost la un pas să „explodeze” de nervi.

Ce s-a întâmplat când jurații au degustat farfuria pregătită de Gherghina Gaspar, bunica Mariei Paraschiv, fostă concurentă la Chefi la cuțite

Încurajată de nepoata ei, Maria Paraschiv, fostă concurentă la Chefi la cuțite în sezonul 12, bunica Gherghina Gaspar a decis să își ia inima în dinți și să vină să pregătească o rețetă îndrăgită în copilărie.

„Vreau să îi cuceresc pe chefi! Nici nu mă las! Păi de ce am venit?!”, a zis bunica Mariei Paraschiv, care a pregătit o delicioasă tocăniță de cartofi, servită cu murături.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se ocupă

Când preparatul a fost gata, farfuria a fost trimisă la degustare. Acesta a fost momentul în care la masa jurizării au luat foc spiritele și cei patru au început să-și arunce replici dure. Totul a pornit de la proba de amuletă. Richard Abou Zaki a fost supărat cu faptul că a primit doar 3 puncte și deși Orlando i-a explicat anumite lucruri, discuțiile aprinse au continuat. De nervi, acesta aproape că a „explodat”.

„Vai, ați sărit pe el, bietul Richard! Nu îl certați”, a zis Gherghina Gaspar, urmărind totul pe ecran, din culise.

„Ești fals! Pe canapea zici o chestie și acuma zici alta, după rezultat”, a zis Richard către Alexandru

Citește și: Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Ștefan Popescu a avut o reacție dură când a gustat din farfuria lui Alexandru Sautner

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Gherghina Gaspar, bunica Mariei Paraschiv.

„Richard, au sărit pe tine ca niște lei! Ce aveți cu copilul?”, a zis cu voce caldă concurenta, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024.

„Încerc să îl aduc pe calea cea bună, doamnă! E foarte talentat, e cel mai bun, dar trebuie să învețe despre gustul românesc”, a fost explicația lui Alexandru Sautner.

Concurenta s-a prezentat, apoi a așteptat cu sufletul la gură verdictul, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, 2 aprilie 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat cine a câștigat amuleta. Ce reacții au... Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sorina Andreea Ion a dezvăluit ce sacrificii a făcut ca mamă pentru a-și salva fiica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x