Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Roxana Blenche a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția a treia. Ce s-a întâmplat în culise

Roxana Blenche și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 și a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția 3, difuzată pe 20 martie 2024.

Colaj cu Roxana Blenche, Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite Galerie
Roxana Blenche și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 și a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția 3, difuzată pe 20 martie 2024 | Antena 1

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, cei patru jurați s-au întrecut într-o probă de amuletă în care tema de gătit i-a obligat să folosească diferite texturi, unde leguma vedetă a fost morcovul.

După ce a făcut degustarea, Roxana Blenche a anunțat cine a câștigat amuleta periculoasă pusă la bătaie de Irina Fodor, ediția 3, difuzată pe 20 martie 2024.

Roxana Blenche a anunțat cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția 3 difuzată pe 20 martie 2024, la Antena 1

Chef Orlando Zaharia, Cgef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Richard Abou Zaki s-au întâlnit din nou în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a pregătit de data aceasta Irina Fodor. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat care este tema de gătit, dar și cine face degustarea.

„Tema de astăzi m-am gândit că e binevenită, pentru că nu demult a existat un debate despre o anumită supă cremă, care v-a făcut să vă certați puțin. Tema se numește simplu: texturi cremoase cu o vedetă specială roșcată: morcovul”, a anunțat îndrăgita prezentatoare, care a dezvăluit totodată faptul că Roxana Blenche decide cine are cea mai bună farfurie.

Citește și: Orlando Zaharia a gătit la Cotroceni pentru un președinte al României! Ce „secrete” a dezvăluit juratul de la Chefi la cuțite

Timp de șaizeci de minute, Chef Orlando Zaharia, Cgef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Richard Abou Zaki au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a putea pregăti farfurii delicioase. Roxana Blenche a degustat toul atent și apoi a dat verdictul.

Farfuria care i-a plăcut cel mai mult a fost cea pregătită de Orlando Zaharia.

„Mi-a picat și mie fața”, când a auzit Ștefan Popescu faptul că a ratat amuleta.

„Orlando, direct la suflet ai făcut! Top! Toți ați gătit excelent, dar farfuria ta a fost rachetă”, a completat Roxana Blenche.

Citește și: Cum arată mama lui Chef Richard Abou Zaki. Juratul Chefi la cuțite se laudă cu cea mai importantă femeie din viața lui

„Nu te uita în ochii lui Alex, uită-te doar la mine”, a cerut Irina Fodor invitatei de azi.

În culise, Roxana Blenche a pus amuleta pe tabel, apoi a stat de vorbă cu jurații. Mai mult decât atât, Orlando Zaharia a făcut o dezvăluire inedită: „V-am spus că mie la școală mi se zicea cincilică?”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Ștefan Dinescu Crăciun este prăjitor de cafea și i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sa... Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, a făcut dezvăluiri savuroase. Ce a zis de soție ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x