Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Ștefan Dinescu Crăciun este prăjitor de cafea și i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, jurații au fost uimiți de dezvăluirile pe care le-a făcut Ștefan Dinescu Crăciun, un prăjitor de cafea pasionat de bucătărie.

Ștefan Dinescu Crăciun la Chefi la cuțite sezonul 13 în fața juraților Galerie
În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, jurații au fost uimiți de dezvăluirile pe care le-a făcut Ștefan Dinescu Crăciun | Antena 1

Concurentul este din Constanța, are 43 de ani și se descrie ca fiind soț, tată, scafandru și, mai ales, prăjitor de cafea. Chef Orlando Zaharia, Cgef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Richard Abou Zaki au fost curioși să descopere detalii interesante despre concurent, iar la final au oferit și verdictul pentru farfuria pregătită.

Ștefan Dinescu Crăciun este prăjitor de cafea și i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite sezonul 13 cu dezvăluirile sale

Concurentul s-a prezentat în fața juraților de la Chefi la cuțite sezonul 13 nu doar cu o rețetă pe bază de carne, ci și cu o băutură deosebită, ce a stârnit discuții la masa juraților. Apoi, ușile s-au deschis și concurentul și-a făcut apariția, prezentându-se ca fiind soț, tată, scafandru și, mai ales, prăjitor de cafea.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Adrian Izgoană, poveste dramatică de viață. Reacția lui chef Richard Abou Zaki când l-a văzut

„Am participat și la campionate, cred că sunt primul român care a câștigat Campionatul Național de degustat cafea, nefiind din branșă. Există o asociație a cafelei de specialitate și în cadrul acestei asociații se desfășoară campionate naționale și mondiale de barista, adică un concurent care prepară espresso, latte macchiato, cappuccino într-un timp limită, și trebuie să cunoască aparatura și să vorbească despre ea. Este campionat de latte art, în care concurenții desenează în cappuccino, un campionat de coffee and good spirits, unde se combină cu alcool, campionat de cup tasting, adică degustat de cafea...În 2014 am fost campionul național al României la cup tasting, adică la degustat cafea, și am reprezentat România la campionatele mondiale din Australia”, a dezvăluit Ștefan Dinescu Crăciun, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Orlando Zaharia a gătit la Cotroceni pentru un președinte al României! Ce „secrete” a dezvăluit juratul de la Chefi la cuțite

Curioși, jurații au dorit să afle mai multe despre această meserie și concurentul a dezvăluit faptul că această meserie a fost de curând adăugată în catalogul ocupațional din România.

Mai mult decât atât, Ștefan Dinescu Crăciun a explicat cum se prăjește corect o cafea, dar și alte detalii extrem de interesante despre această băutură.

La final, concurentul a primit verdictul din partea juraților. Deși nu a primit cuțite, acesta a făcut senzație în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Irina Fodor a anunțat o amuletă puternică. Cine face degustarea și ce temă de gătit a i... Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Roxana Blenche a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția a treia. Ce s-a întâmplat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x