Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gherguț i-a uimit pe chefi cu sacrificiile pe care le face ca să devină bucătar

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Valentin Gherguț, un concurent care a reușit să îi uimească pe jurați cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Colaj cu Valentin Gherguț și chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Valentin Gherguț, un concurent care a reușit să îi uimească pe jurați cu dezvăluirile pe care le-a făcut | Antena 1

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite ne-a delectat nu doar cu rețete savuroase și combinații surprinzătoare de arome, ci și cu faptul că chefii au cunoscut concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii. Printre ei s-an numărat și Valentin Gherguț, un tânăr în vârstă de doar 17 ani, cu o imensă pasiune pentru gătit.

Valentin Gherguț e concurentul care i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 20 septembrie 2023

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânărul a ales să pregătească o rețetă de anghinare cu sos de roșii, sos de parmezan și sos de sparanghel. În timp ce gătea totul, acesta a dezvăluit faptul că pasiunea lui pentru gătit a îcneput în copilărie, datorită felului său gurmand.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Alice Peneacă a dat verdictul ce a adus o surpriză uriașă. Cine a câștigat ultima amuletă

„Îmi doresc să câștig Chefi la cuțite pentru a demonstra lumii faptul că un puști de 17 ani este capabil de o asemenea performanță. Vreau să realizez ceva de care părinții mei să fie mândri, pentru că ei au muncit foarte mult pentru mine”, a mărturisit el, dornic să primească cele trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și au votat, apoi au dorit să îl cunoască pe cel care a gătit farfuria.

„Am aproape 18 ani. Am început la 14 ani și jumătate, am avut acordul părinților. Am început ca practicant într-un hotel de 5 stele, am stat trei ani și jumătate, pe toate departamentele. Mi-am dat demisia ca să lucrez în altă parte, să învăț noi tehnici, noi preparate. Când o să mă fac mare vreau să fiu bucătar șef, să ajung să am restaurantul meu, bucătăria mea. Vreau să devin faimos pentru mâncarea mea și ca să fac țara recunoscută pentru asta. Sacrificiul meu este că zilnic mă trezesc la ora 5, plec la liceu în București, că eu stau în Ciolpani, fac o oră și jumătate pe drum. La ora 2 fug spre muncă, la ora 2 și jumătate încep programul, ies undeva la ora 9 sau 9 și jumătate”, a zis el.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce afacere are Cătălina Vlad, după ce a renunțat la facultate. Cât câștigă concurenta

„Păi când mai ai timp?”, au dorit chefii să afle, gândindu-se la teme și învățat.

„Ajung la ora 11 acasă și atunci fac temele, sau le fac pe drum, în autobuz”, a dezvăluit tânărul ambițios.

Chefii l-au privit cu multă atenție și au fost impresionați de programul tânărului. I-au analizat atent preparatul și i-au spus ce a greșit la rețeta de anghinare, i-au dat sfaturi și apoi i-au dat verdictul: cu trei cuțite, tânărul a primit șansa de-a merge în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, din nou lider de piață. Chef Scărlătescu a câștigat bomba din seif. Chefii continuă audițiile la foc co... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Irena Boclincă, zisă și Viorică Dăncilă de la iUmor, a făcut show! Ce a zis chefilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x