Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Alice Peneacă a dat verdictul ce a adus o surpriză uriașă. Cine a câștigat ultima amuletă

Modelul Alice Peneacă a anunțat câștigătorul ultimei amulete din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 12 de pe 19 septembrie 2023. Jurații au avut parte de o surpriză uriașă. Iată cine a intrat în posesia seifului.

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au apelat la toate strategiile pentru a pune mâna pe ultima amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite din ediția 12 de pe 19 septembrie 2023.

Irina Fodor i-a anunțat că degustătorul este o femeie extrem de elegantă și rafinată. Așadar, prezentatoarea TV a pus și mai multă presiune pe umerii juraților. De asemenea, tema jocului de amuletă a fost dificilă.

Chefii au fost puși să facă un preparat din care să nu lipsească ciocolata. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au rămas cu gurile căscate la aflarea veștii, în timp ce chef Florin Dumitrescu părea extrem de entuziasmat.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete. Ce a urmat

În ceea ce privește degustarea, modelul Alice Peneacă a fost atentă la fiecare detaliu din farfuriile juraților. Aceasta a savurat din plin deserturile chefilor, fiind impresionată de toate cele trei preparate.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat seiful din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 12 de pe 19 septembrie 2023

Nici bine nu a pășit în platoul show-ului culinar că modelul Alice Peneacă nu a scăpat de curiozitățile lui chef Florin Dumitrescu. De asemenea, aceasta nu i-a ținut prea mult în suspans pe chefi.

Fotomodelul internațional a dezvăluit că preparatul cu fructul pasiunii și ciocolată i-a plăcut cel mai mult. Așadar, chef Cătălin Scărlătescu a reușit să intre în posesia seifului care are și o bombă cu amulete.

„Norocul lui că a pus fructe! Era bună și asta, dar nu a fost să fie!”, a susținut chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Aurel Ciuchilan i-a uimit pe chefi cu povestea vieții sale. Ce a zis despre Dem Rădulescu

„Îmi pare rău! A fost pe locul 2”, i-a zis Alice Peneacă.

Vocea lui chef Cătălin Scărlătescu a răsunat în platou, după ce modelul internațional a dat verdictul final. Un lucru este cert, juratul s-a bucurat foarte tare de miza uriașă pe care a câștigat-o în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce afacere are Cătălina Vlad, după ce a renunțat la facultate. Cât câștigă concuren... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ce detalii neștiute despre ea a scos la iveală Ana Maria Brânză. Campioana i-a uimi...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 20 septembrie 2023. „Barbie” de România i-a uluit pe jurați cu apariția sa Chefi la cuțite | Sezonul 12, 20 septembrie 2023. „Barbie” de România i-a uluit pe jurați cu apariția sa Miercuri, 20.09.2023, 23:30
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Preselecțiile sezonului 12 Chefi la cuțite se apropie cu pași mari de final. Jurații sunt la un pas de bootcamp, astfel că aseară, degustările s-au desfășurat la foc continuu, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus din nou ca lider de audiență, pe toate targeturile.

Joi, 21.09.2023, 11:53
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, „Barbie” de România i-a uluit pe jurați atunci când și-a făcut apariția în platou. Drag queen-ul a făcut confesiuni emoționante despre trecutul său.

Miercuri, 20.09.2023, 23:59
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Florin Dumitrescu a fost scos din sărite de Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir, fost concurent în sezonul 10.

Miercuri, 20.09.2023, 22:38
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Valentin Gabriel Manu i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre el și trecutul său.

Miercuri, 20.09.2023, 22:10
x