Antena Căutare

Chefi la cuțite 2021. Cine sunt concurenții din echipa lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul 9

Florin Dumitrescu a ales cine sunt cei opt bucătari care îmbracă tunicile albastre și intră în echipa sa de cuțite, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, in bucatarie, imbracat cu tunica albastra Galerie
Florin Dumitrescu a decis cine sunt concurenții din echipa albastră de cuțite, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a adus un număr impresionant de concurenți dornici să prindă un loc în echipa condusă de Florin Dumitrescu.

Sute de persoane s-au prezentat la preselecții și toată lumea a încercat să pregătească rețete cât mai savuroase, pentru a primi cuțitele ce asigurau un loc în bootcamp și o șansă în plus de-a ajunge în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu și-a ales echipa pentru sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Din cei 75 ajunși în prima probă de gătit din bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, doar 45 de concurenți au ajuns în etapa a doua de gătit. Ca să demonstreze că merită o șansă, aceștia au primit sarcina de-a pregăti mâncăruri pe bază de cartofi. Mulți și-au dorit să prindă un loc în echipa lui Florin Dumitrescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar puțini au fost norocoșii care au și reușit.

Cine sunt concurenții din echipa albastră a cuțitelor, condusă de Florin Dumitrescu în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții care îmbracă tunica albastră și luptă sub semnul cuțitelor, la comanda lui Florin Dumitrescu, sunt următorii:

Cătălin Amarandei

Cătălin Amarandei a ales să facă în audiții un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă, rețetă ce i-a pus din plin în valoare abilitățile de bucătar Concurentul a lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, apoi a primit un job ca sous chef. Chiar dacă a fost înșelat cu o ofertă de muncă și a ajuns singur într-un câmp, în străinătate, tânărul a depășit obstacolul și a revenit în România. S-a apucat de bucătărie și astfel i-a început cariera de bucătar.

Cătălin Amarandei

Cătălin Amarandei la Chefi la cuțite

Ciprian Antone

Ciprian Antone a venit la „Chefi la cuțite” și a concurat ca „rival” al soției sale, Bui Hong Nhung. Cei doi au povestit că dețin o cârciumă împreună Acesta are o bogată experiență în domeniul restaurantelor, în special pe parte organizatorică, dar a decis că e mai bine pentru el să își deschidă propria afacere. În bootcamp, el a reușit să meargă mai departe, dar soția sa nu.

Ciprian Antone

Ciprian Antone la Chefi la cuțite

Ștefan Borleanu (cuțit de aur)

Ștefan Borleanu are 26 de ani, este de meserie bucătar și a reușit să facă senzație cu rețeta sa de sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv. Deși s-a înscris la Facultatea de Construcții, tânărul a realizat că bucătăria este adevărata sa chemare, lucru confirmat și de Florin Dumitrescu, atunci când a decis să îi ofere cuțitul de aur, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Florin Ștefan Borleanu

Ștefan Borleanu la Chefi la cuțite

David Ioniță (Keed)

Keed (pe numele său adevărat Ioniță Bogdan David) are 32 de ani și este membru al celebrei trupe Șatra BENZ. Acesta s-a apucat de muzică la 16 ani, a fost un an la facultate, a împărțit ziare în Danemarca, a vândut cosmetice în Marea Britanie și abia apoi a descoperit succesul, alături de trupa Șatra Benz.

David Ioniță (Keed)

David Ioniță (Keed) la Chefi la cuțite

Radu Micu

În vârstă de 38 de ani, Radu Micu, de meserie actor, a fost încurajat de bunul său prieten, Mihai Bendeac, în etapa preselecțiilor. Cei doi au făcut senzație cu dezvăluiri savuroase și apoi am aflat că tânărul are un proiect al său prin care încearcă, prin intermediul unui clipuri video online, să descopere și să prezinte rețete vechi românești. Pentru rețeta sa numită „Trei scuze doi tocmagi împărățești căzuți în pădure”, acesta a primit șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Radu Micu

Radu Micu la Chefi la cuțite

Mirela Negoiță

Deși are două decenii și jumătate de experiență ca bucătar, Mirela Negoiță a avut emoții uriașe atât în preselecții, cât și în bootcamp. Deși este specializată pe rețete românești, aceasta și-a încercat norocul în preselecții cu o rețetă de sea bass cu morcov și sparanghel, ca să fie mai pe stil fine dining. În bootcamp, concurenta a trecut prin momente dificile și a ales chiar să își schimbe rețeta în timpul probei, dar se pare că acest lucru i-a adus un loc în echipa lui Florin Dumitrescu.

Mirela Negoiță

Mirela Negoiță la Chefi la cuțite

Gabriela Porumbel

Gabriela Porumbel are 29 de ani, este de meserie bucătar și i-a impresionat pe toți cu povestea sa de viață. Tânăra are o fetiță diagnosticată cu autism, pentru care face tot ce îi stă în putință ca să o ajute cu recuperarea. Ambițioasă din fire, aceasta a dezvăluit că lucrează în bucătărie de la vârsta de 16 ani și că a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că este un bucătar cu o experiență de invidiat.

Gabriela Porumbel

Gabriela Porumbel la Chefi la cutite

Theo Costache

Theo Costache este un actor în vârstă de 26 de ani care a reușit să îl convingă pe Florin Dumitrescu de faptul că merită un loc în echipa sa. Fiind totodată și producător muzical, acesta a colaborat inclusiv cu artiști de top precum Damian Drăghici și Adda. În audiții am aflat că pasiunea pentru muzică a fost moștenită de la străbunicul său, care a cântat în orchestra Barbu Lăutaru cu Maria Tănase.

Theo Costache

Theo Costache la Chefi la cuțite

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Cine sunt concurenții din echipa lui Chef Sorin Bontea în sezonul 9... Chefi la cuțite 2021. Cine sunt concurenții din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x