Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Cătălin Amarandei are o carieră de invidiat, dar l-a supărat pe Cătălin Scărlătescu

Tot în ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” l-am putut cunoaște pe Cătălin Amarandei, un tânăr extrem de ambițios care și-a dorit să demonstreze juraților faptul că este un bucătar talentat, ce merită să meargă mai departe în competiție.

Cătălin Amarandei este un bucătar cu experiență ce a gătit în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurentul a ales să facă un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă.

În timp ce a pregătit totul, Cătălin Amarandei a dezvăluit faptul că este bucătar și că a lucrat atât în țară, cât și în străinătate.

Cătălin Amarandei a impresionat cu cariera sa, dar l-a supărat pe Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Dornic să demonstreze ce știe și să convingă pe jurați că are tot ceea ce îi trebuie pentru a ajunge într-una dintre echipă, tânărul și-a pregătit rețeta cu multă grijă și atenție.

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici. Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent”, a dezvăluit Cătălin Amarandei, în timp ce a terminat farfuria pentru degustare.

Concurentul a dezvăluit faptul că se vede în finală, fiindcă se simte suficient de bine pregătit pentru a face acest pas. Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit o adevărată surpriză atunci când au descoperit farfuriile.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Valentina Ioniță, „campioana la relații eșuate”, i-a uimit pe jurați cu viața sa demnă de film

Cătălin Scărlătescu s-a enervat și s-a supărat cumplit atunci când a văzut cum a fost gătit sparanghelul.

„Bucătăraș, nu mai ai aripioare, domnul Scărlă ți le-a retezat!”, a cântat în glumă Sorin Bontea.

Apoi, chefii au putut afla mai multe detalii despre Cătălin Amarandei, un tânăr care a început să facă primii bani încă de la 14 ani. Ambițios din fire, acesta a povestit cum a fost păcălit cu o ofertă de muncă în străinătate ce s-a dovedit a fi o înșelăciune. Ajuns singur într-un câmp, prietenii l-au ajutat să revină în România.

Dar nu s-a lăsat și și-a mai încercat norocul în Franța. Soarta a făcut ca, la un moment, cunoscând un caporal din România pe străzile din străinătate, să fie sfătuit să plece acasă și să se apuce de muncă serioasă. Astfel a început cariera sa de bucătar. După ce a muncit o vreme și a făcut cursuri de calificare, tânărul a ajuns să lucreze în numeroase țări.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Gabriela Cristoiu e „gospodiva” care a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu

„Am gătit și pentru marele cap al diamentalor și pentru prințese din Kuweit”, a dezvăluit tânărul spre surprinderea juraților.

La final, verdictul a produs o mare surpriză pentru concurent: cu trei cuțite, acesta a mers mai departe!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Tania Popa a făcut spectacol cu rețeta aleasă! Cătălin Scărlătescu a analizat totul cu... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Ce bonus suprem aduce amuleta 25! Tema de gătit i-a surprins din plin pe chefi...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x