Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chefii au tras la sorți culorile echipelor din sezonul 12. Cum vor arăta tunicile

În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au tras la sorți culorile echipelor din acest sezon.

irina fodor si cei trei chefi  la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au tras la sorți culorile echipelor din acest sezon. | Antena 1

După prima probă din bootcamp-ul Chefi la cuțite sezonul 12, din aproximativ 120 de concurenți au rămas doar 46. Deși au crezut că un simplu sandviș nu le poate pune bețe în roate, provocarea chefilor s-a dovedit mai grea decât credeau. Mai mult de jumătate dintre aceștia au părăsit competiția, în timp ce concurenții rămași continuă să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe. Rândurile se vor strânge și mai tare, în această seară, pentru că fiecare chef are doar 6 locuri disponibile în echipa sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la jurizare! A fost nevoit să oprească degustarea

Chefii au tras la sorți culorile echipelor, la Chefi la cuțite, sezonul 12, ediția 15 din 25 septembrie 2023

Cei 46 de concurenți rămași în competiție au intrat în platoul Chefi la cuțite, sezonul 12 pentru următoarele două probe din bootcamp. Înainte de a începe să gătească însă, Irina Fodor a făcut anunțul care i-a luat prin surprindere pe chefi, în ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023.

„În primul rând, ca în fiecare sezon, trebuie să aflăm culorile echipelor. V-am pregătit niște culori moderne. Culorile la modă în aces an. Deocamdată, haideți să le trageți la sorți”, i-a îndemnat Irina Fodor pe cei trei chefi nerbădători să ale care sunt culorile echipelor Chefi la cuțite, sezonul 12.

„Dacă tot tragem la soți, hai să tragem pe bune. Aruncă! Ce pică în dreapta e a lui Bontea, ce pică în mjloc e al meu, ce e în stânga a lui Scăltătescu. Destinul e destin! În felul acesta măcar nu mă mai supăr”, a propus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Jurații l-au fiert la foc mic pe Bogdan Ionuț Gurguță. Jurizarea însă a fost o surpriză mare

Nu a durat mult până când chef-ul a regretat propunerea. „Nu cred așa ceva!”, a exclamat când a văzut ce culoare are tunica echipei lui în sezonul 12 Chefi la cuțite.

„Bine că nu mi-a picat mie!”, a strigat ușurat și Chef Sorin Bontea și chiar s-a și închinat în semn de mulțumire că sorții a fost de partea lui.

„Marea e la mine! Am un nume pentru asta: Saint-Tropez!”, a adugat și chef Cătălin Scărlătescu atunci când a devoalat culoarea echipei lui din acest sezon.

Astfel, culoarea echipei lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12 este portocaliu, culoarea echipei lui chef Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12 este magenta, iar culoarea echipei lui chef Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12 este turquoise.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cum arată și ce mai face Cristina Mălai de la Chefi la cuțite sezonul 9. Ce imagine a publicat aceasta pe Instagram... Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, supărat în a doua etapă de bootcamp. Ce s-a întâmplat cu o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x