Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Richard Abou Zaki i-a făcut ceva neașteptat lui Ștefan Popescu, în timpul probei pentru amuletă

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Richard Abou Zaki a reușit să îl enerveze din plin pe Ștefan Popescu, chiar în timpul probei de gătit pentru amuletă.

Colaj cu Chef Ștefan Popescu și chef Richard Abou Zaki în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Richard Abou Zaki a reușit să îl enerveze din plin pe Ștefan Popescu, chiar în timpul probei de gătit pentru amuletă | Antena 1

Cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite s-au reîntâlnit în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 pentru a descoperi ce amuletă le-a pregătit Irina Fodor de data aceasta. După ce au aflat pentru ce avantaj luptă, dar și care e tema de gătit, cei patru Chefi s-au apucat de gătit.

La un moment dat, între Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu au ieșit scântei. Acesta din urmă a putut cu greu să își stăpânească nervii.

Ce i-a făcut Richard Abou Zaki lui Ștefan Popescu în timpul probei de gătit pentru amuletă, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024

Între Ștefan Popescu și Richard Abou Zaki au sărit scântei în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024.

„L-am luat pe Steluță la ochi pentru că face și el cod și ia să îl distrug puțin la psihic. Trebuie să îl zgândere cineva, să își iasă din pepeni. Să nu îi iasă ce a făcut acolo”, și-a propus Ștefan Popescu.

Citește și: Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Ce meserie a avut, înainte să devină bucătar. Imagini din albumul de familie

Doar că un proverb românesc spune că „cine sapă groapa altuia cade singur în ea” și fix asta a pățit și Ștefan Popescu. Când a terminat să îl tachineze pe „rivalul” său, zâmbetul i-a dispărut de pe chip atunci când a văzut ce s-a întâmplat la bancul său de lucru.

„Uite, mă, ce-mi face!”, a strigat acesta supărat.

„Nu mă lăsa în pace. Și atunci am luat tot fânul, l-am pus peste tot pe bancul de lucru, era totul plin de fân”, a zis Richard Abou Zaki zâmbind.

Citește și: Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

„Nu se lasă! Eu îl atac și el la fel răspunde! Mi-a adus bacteriile aici din câmpul lui. Dă și curăță paiele alea, simțeam că pierd timp”, a mai zis Ștefan Popescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Irina Fodor a anunțat un nou joc de amuletă. Ce temă de gătit dificilă a impus celor pa... Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Orlando Zaharia a făcut un gest neașteptat după ce a gustat din preparatul lui Alexandr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x