Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce verdict neașteptat a adus banda în battle-ul cinci: „Am refuzat să cred!”. Toți au amuțit

Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Decizia degustătorilor a venit cu o proporție uriașă de supărare pentru jurați. Iată ce echipe au intrat la duel.

colaj foto cu catalin scarlatescu, poza cu nadd hu si raluca hulubei si poza cu sorin bontea si florin dumitrescu alaturi de echipa sa Galerie
Chefii și concurenții s-au mirat atunci când au văzut verdictul adus de bandă, în ediția 20 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Battle-ul cinci din ediția 20 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023 a fost intens și plin de surprize pentru concurenți. Aceștia au fost nevoiți să facă preparate spectaculoase pentru degustătorii serii.

Ingredientele neobișnuite și agitația din bucătărie au fost doar câteva dintre obstacolele pe care le-au întâmpinat echipele la bancul de lucru. Nervii și trăirile emoționante nu au lipsit de pe micile ecrane ale telespectatorilor.

În ciuda dificultăților întâlnite pe parcursul probei contracronometru, concurenții s-au descurcat de minune. Farfuriile echipelor au fost gata în timp util pentru a încânta papilele gustative ale invitaților.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au așteptat cu nerăbdare verdictul final pentru că în joc se află o miză uriașă. Jurații nu își doresc să mai piardă alți concurenți.

„Excepțional gătesc!”, au spus degustătorii.

Banda a revenit în platou, iar emoțiile și-au făcut apariția în rândul concurenților. Chefii au privit cu încredere prima farfurie care a intrat în bucătărie, iar de data aceasta a fost a echipei turcoaz.

„Nu e prima a lui Bontea, e dubios!”, a evidențiat chef Florin Dumitrescu.

Ce echipe au intrat la duel în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023

Verdictul final al benzii a luat pe toată lumea prin surprindere. Toate cele trei echipe au intrat la duel, însă chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu și-au trimis doar jumătatea de concurenți la proba individuală.

„Am refuzat să cred! Nu mă așteptam niciodată să ajung la 5 voturi cu farfuria aia. E ceva foarte dubios!”, a mărturisit unul dintre jurați.

Așadar, din echipa portocalie o să meargă în bătălia individuală cuțitul de aur, Valentin Timofte, Maryoris Hurtado și Zaid Mohannad (Habibi). De asemenea, chef Florin Dumitrescu i-a ales pentru duel cei mai buni oameni.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin Dumitrescu

Mihaela Bărbosu și-a exprimat dorința de a merge ea în locul unui coleg de-al său în etapa individuală. Chef Sorin Bontea i-a spus că nu își dorește să mai piardă încă un membru al echipei.

„Du-te acolo la frigider și urlă”, a fost replica pe care i-a dat-o juratul cu zâmbetul pe buze.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a ț... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce farfurie i-a intrigat pe jurați la degustare. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x