Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin Dumitrescu

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă „periculoasă” ce a adus haosul în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, la un pas să cedeze și să abandoneze tot.

colaj foto cu catalin scarlatescu si poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a venit cu o „lovitură” pe măsura așteptărilor pentru echipele adverse în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Juratul a așteptat momentul potrivit pentru a da o amuletă neașteptată.

Organizarea concurenților săi l-a făcut pe chef să apeleze la un avantaj în probă. Așadar, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a folosit o „armă” puternică în competiția show-ului culinar: „E un haos în bucătărie astăzi ca la nebuni”.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas cu gurile căscate atunci când au văzut că s-a apăsat butonul roșu din platou. Panica și haosul s-au instalat la bancurile de lucru, după ce chef Cătălin Scărlătescu a citit amuleta.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta care a adus hazardul în bucătărie. S-a lăsat cu suspine

„Mare șmecherie n-are ce să fie! N-are cu ce să ne atace grav”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu, înainte de a descoperi ce se află în spatele tocătorului din lemn.

Ce avantaj a folosit chef Cătălin Scărlătescu în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023

Pentru a-și ajuta echipa să câștige, chef Cătălin Scărlătescu a scos din dotare un avantaj spectaculos. Acesta are puterea să aleagă un interval de 30 de minute din probă în care să mute două echipe la bancurile adverse.

„Când am auzit amuleta a căzut cerul pe mine!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

„S-a terminat totul cu amuleta aia”, a zis un concurent din echipa magenta.

„Deci n-am văzut așa haos pe bancuri în viața mea”, a mai dezvăluit chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a fost la un pas să cedeze și să renunțe la probă când a ajuns la bancul de lucru de la echipa portocalie: „Eu astăzi cred că îmi iau liber!”.

Nici momentele tensionate nu au lipsit din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu s-a enervat foarte tare, după ce chef Cătălin Scărlătescu a luat hârtia pe care se aflau ingredientele concurenților lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat proba care cutremură cel de-al doilea battle. Ce a apărut în platou

Între cei doi jurați au sărit scântei și s-au dat replici dure.

„Dă alea! Lasă alea! Scoate și uită-te!”, i-a zis chef Florin Dumitrescu colegului său.

„Aici sunt preparatele, ar însemna că nu este bine!”, i-a răspuns chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a luat pe toți prin surprindere. Ce a urmat în bucătări... Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x