Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cine a câștigat prima amuletă a sezonului 10. Ce preparate au gătit cei trei chefi

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au făcut față cu brio provocării jocului de amuletă, însă verdictul final în ceea ce privește câștigătorul a fost dat de chef Iosif Ștefănescu. Hai să vezi de cine a fost câștigat primul joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, dar și ce preparate au gătit cei trei chefi.

Irina Fodor, chef Iosif Ștefănescu și jurații Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au făcut față cu brio provocării de la jocul de amuletă | Antena 1

Primul joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe data de 4 septembrie 2022, a reprezentat o adevărată provocare pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Cei trei jurați ai show-ului culinar au scos toate „armele” la bătaie pentru a câștiga amuleta mult dorită. Aceștia au fost nevoiți să gătească un preparat din 10 ingrediente, lucru care le-a dat bătăi de cap și a generat o mulțime de replici acide între ei.

Vestea că chef Iosif Ștefănescu le va juriza rețelele i-a luat prin surprindere. Mai mult decât atât, chefii au apelat la tot felul de strategii pentru a ajunge cât mai aproape de prima amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite.

Citește și: Moment savuros, în sezonul 10 Chefi la cuțite. O concurentă vine să-l întâlnească pe Cheful preferat: „Este visul meu”

Jurații show-ului culinar s-au conformat cerințelor Irinei Fodor și au pregătit cele mai savuroase preparate. Chef Catalin Scarlatescu a gătit un tartar reinterpretat, chef Florin Dumitrescu a pregătit un ribeye steak (antricot de vită), iar chef Sorin Bontea s-a decis să facă creme brulee cu foie gras.

Chef Sorin Bontea a câștigat prima amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite, din ediția de pe 4 septembrie 2022

Deși a încercat să-i identifice pe cei trei chefi în preparatele de la jocul de amuletă, chef Iosif Ștefănescu nu a reușit să facă acest lucru. Acesta a dezvăluit că toate rețetele sunt foarte bune, însă una singură poate câștiga.

„Sunt chiar uimit. Preparatele au fost senzaționale! Foarte, foarte reușite.”, a spus chef Iosif Ștefănescu.

Juratul jocului de amuletă a luat rapid o decizie în privința preparatului câștigător din prima ediție a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022. Acesta a hotărât ca rețeta gătită de chef Sorin Bontea să fie câștigătoare.

Citește și: A primit cadou de nuntă din partea soției înscrierea în sezonul 10 Chefi la cuțite. Povestea românului venit din Germania

„Prima amuletă din sezonul 10 e la Bontea! I-am rupt pe genunchi”, a spus chef Sorin Bontea.

Decizia lui chef Iosif Ștefănescu a stârnit un „haos” în platoul show-ului culinar: „N-ai văzut așa invidioși”.

„Deja m-au luat nervii și supărarea. Începe omorul pe față!”, a susținut chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Maria Florina Stan este cea mai înfocată fană a lui Cătălin Scărlătescu. De ce îl ad... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Ida Maria Samson i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață. Prin ce a trecut co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x