Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Lebăduța)

În timpul celui de-al 16-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru s-a enervat și a țipat la colega sa de echipă, Valentina Ioniță (Lebăduța).

narcisa birjaru, în bucătăria chefi la cuțite sezonul 9, alaturi de valentina ionita Galerie
Narcisa Birjaru a avut o reacție neașteptată în timpul celui de-al 16-lea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Deși au parte de o temă de gătit cu ingrediente banale, în cel de-al 16-lea battle, concurenții resimt din plin emoțiile, mai ales că se apropie cu pași repezi finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

La un moment dat, chiar în timpul probei, Narcisa Birjaru nu și-a mai putut stăpâni nervii și a început să țipe la Valentina Ioniță, zisă și Lebăduța, colega sa din echipa mov.

Narcisa Birjaru s-a enervat și i-a dat o replică acidă Valentinei Ioniță (Lebăduța), la „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, tema de gătit a fost dictată de roata ingredientelor și de norocul celor trei chefi. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au învârtit pe rând și surpriza a fost mare atunci când au primit în schimb quinoa, varză murată și mălai.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Ștefan Borleanu și Alexandru Bădițoaia, schimb neașteptat de replici. Ce și-au spus

Echipa mov a ales să facă niște crochete de quinoa date prin mălai, cu interior de mămăligă și brânzeturi, cu salată de varză murată, și șnițele de curcan date prin mălai. Sorin Bontea l-a lăsat pe Rikito Watanabe responsabil de echipă și i-a zis să facă o rețetă specială de chifteluțe asiatice, el alegând să își ia o „vacanță”. Florin Dumitrescu a ales să facă varză a la Cluj.

Narcisa Birjaru și Valentina Ioniță la „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru și Valentina Ioniță la „Chefi la cuțite”

Timpul de gătit este scurt, emoțiile sunt mari și concurenții speră să dea tot ce au mai bun, fiindcă mai sunt doar două battle-uri până la semifinala „Chefi la cuțite”.

La un moment dat, când Valentina Ioniță (Lebăduța) a cerut ajutorul Narcisei Birjaru în timp ce făcea crochetele de quinoa, aceasta s-a enervat și i-a dat o replică acidă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Surpriză după eliminarea lui Keed. Ce chef a salvat concurentul cu o amuletă

„Dar lasă-mă puțin, lasă-mă, că dau cu ele de pământ, lasă-mă, că ard astea aici. Nu mai pot, lasă-mă că ți le număr”, a zis aceasta, supărată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Sorin Bontea și-a luat o „vacanță” chiar în timpul probei de gătit. Care a fost motivul... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Detaliul spectaculos care a atras atenția chefilor la degustare. Ce ingredient i-a surpri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x