Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Gabriela Iulia Condescu a primit a doua șansă de la jurați. Ce i-au zis chefii

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut s-o cunoaștem pe Gabriela Iulia Condescu, o concurentă care a primit de la chefi a doua șansă pentru a demonstra că știe să gătească.

Colaj cu Gabriela Iulia Condescu și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut s-o cunoaștem pe Gabriela Iulia Condescu, o concurentă care a primit de la chefi a doua șansă pentru a demonstra că știe să gătească | Antena 1

În sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite a participat și Gabriela Iulia Condescu, o concurentă în vârstă de 38 de ani din Cotoroaia, județul Mehedinți. Ca să îi impresioneze pe jurați, aceasta a ales să facă un steak de ton. Totuși, după degustare, chefii i-au mai dat o șansă și concurenta a fost pusă să gătească din nou.

Gabriela Iulia Condescu a primit a doua șansă de la jurați, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12

Concurenta a decis să pregătească chefilor o rețetă de steak de ton și, în timp ce gătea, a povestit mai multe detalii despre ea.

„M-am căsătorit de tânără, la 18 ani. N-a fost o căsătorie fericită, 5 ani a durat. Ne-am despărțit, băiatul a rămas la mine și, din cauza neajunsurilor, a trebuit să mă duc în străinătate, auzind de al foarte multă lume că se câștigă foarte bine. Am plecat singură, copilul a rămas acasă, cu mama mea. Mi-a fost foarte greu, eram singură. Familia mea era în țară, copilul meu, eu neavând pe nimeni nu știam să vorbesc cu nimeni. Am muncit la bucătărie la început, la spălat de vase. Bucătarii au văzut că sunt harnică și îmi place să muncesc, m-au luat sub aripa lor ca să învăț să gătesc.

Citește și: Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cum i-a uimit pe chefi

În Germania am stat 12 ani, acolo am cunoscut și pe soțul meu. Am decis să ne mutăm în țară acum 2 ani, chiar în plină pandemie. Bunicii soțului ne-au dat o casă veche, bătrânească, de peste 100 de ani. A fost cea mai fericită zi...Nu puteți să vă imaginați. Cea mai fericită zi când am zis să gata, plecăm! Eram mai fericită în căsuța bătrânească, în 2 camere, decât să mă întorc înapoi la luxul din Germania. Ne-am făcut un magazin alimentar lângă casă și am început și un laborator de cofetărie chiar lângă. Se paote face și în România, cu dorință și muncă se poate să ai tot ce îți dorești”, a fost confesiunea făcută de concurentă, în ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2023. Andra Bucur, profesoara de twerk care a făcut show de zile mari în fața chefilor. Ce a urmat

Ajunsă în fața chefilor, concurenta și-a dat seama că nu a făcut o figură bună cu preparatul său și că n-a făcut tocmai o alegere bună.

„Am o întrebare. Avem nevoie de cofetari. Noi te întrebăm ceva, putem să îți mai oferim o șansă. Să te întorci la gătit, să faci un desert spectaculos, miraculos, să te trezești puțin din emoție. Și să ne dai cel mai șmecher desert posibil făcut vreodată. Să ne stingă lumina! Fugi!”, i-au zis chefii, dându-i astfel a doua șansă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat ce avantaj aduce cea de-a cincea amuletă. Ce reacție a avut So... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2023. Puya și Melinda au anunțat cine a câștigat a cincea amuletă. Ce s-a întâmplat în cul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x