Antena Căutare

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite s-a apucat de vândut flori la piață! „La băiatu' cu fiatu', un buchet?”

Celebrul Răzvan Babană de la emisiunea Chefi la cuțite a făcut senzație pe străzile din București! Fostul concurent s-a apucat de vândut flori la piață!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite s-a apucat de vândut flori la piață! „La băiatu' cu fiatu', un buchet?”
Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a făcut spectacol la piața de flori

Babană e priceput nu doar la gătit, ci și la organizat evenimente. Totuși, recent am descoperit faptul că fostul concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite se pricepe și la făcut aranjamente florale!

Acesta a mers la piața de flori din București, a pregătit un buchet special cu trandafiri, bambus și crini și apoi a încercat să-l vândă trecătorilor.

Chiar dacă nu a reușit, Răzvan Babană tot a fost răsplătit pentru efortul său depus la piața de flori din București. Fericit nevoie mare pentru că buchetul s-a vândut într-un final, acesta ne-a demonstrat încă o dată că se pricepe de minune să ne surprindă de fiecare dată!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să vezi cât de bine s-a descurcat Răzvan Babană, la piața de flori!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x