Antena Căutare

Like Creața, vlogger, față-n față cu cei trei magnifici de la "Chefi la cuțite": "Lăsați-mă cu poveștile voastre, îmi dați sau nu cuțitele?"

Like Creața... Cum? Da, daaa, e vlogger și are "nume de scenă". Ea este Cristina Lupu, are 31 de ani, este din București și se dorește a fi, ceea ce azi numim "influencer". Vorbește muuult, mult de tot, dar e simpatică foc, iar chefii par cuceriți.

Like Creața... Cum? Da, daaa, e vlogger și are "nume de scenă". Ea este Cristina Lupu, are 31 de ani, este din București și se dorește a fi, ceea ce azi numim "influencer". Vorbește muuult, mult de tot, dar e simpatică foc, iar chefii par cuceriți.

Cristina Lupu a gătit Risotto cu fructe de mare și pesto de nuci și pare că-și dorește enorm cuțitele, așa că nu prea stă la discuții. Doar la monologuri, dacă e, căci se vede cu ochiul liber că-i place să spună, mai puțin să asculte.

"Lăsați-mă cu poveștile voastre, îmi dați sau nu cuțitele?", le spune chefilor, care se amuză copios. Întrebată din ce echipă și-ar dori să facă parte, Cristina spune că nu prea are variante, căci singurul burlac e Scărlătescu. Deci, da, încă una pe lista lui chef Cătălin.

Mihai Munteanu a ajuns în bucătărie din greșeală: "Spălasem trei oale în toată viața mea, dar trebuia să câștig un ... Camelia Căpățână vrea să învețe de la cei mai buni în bucătărie: "Fiica mea studiază într-o universitate de top a l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x