Antena Căutare

Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

Mario Mădălin Dumitru este concurentul care l-a convins pe chef Alexandru Sautner să-i ofere cuțitul de aur, chiar în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Iată cu ce se ocupă tânărul care merge direct în etapa battle-urilor.

colaj foto cu mario madalin dumitru, cutitul de aur de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la Chef Alexandru Sautner, în ediția 6 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Iată cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Concurentul are 15 ani de când se află în domeniul culinar, având o experiență vastă despre tot ce înseamnă artele culinare.

În ediția 6 a celui mai nou sezon din show-ul culinar, acesta a fost luat prin surprindere de alegerea pe care a făcut-o unul dintre cei patru jurați. După ce și-a exprimat dorința de a merge în echipa lui chef Orlando Zaharia, situația a luat o întorsătură neașteptată pentru concurent.

Rețeta cu rață și portocale a reușit să-i convingă pe chefi că locul lor este în competiția Chefi la cuțite, fapt pentru care a primit patru cuțite. Cunoștințele pe care le are în bucătărie l-a făcut pe chef Alexandru Sautner să-i adreseze o întrebare foarte importantă.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Lăcrămioara Pintilie a primit cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki. Ce au făcut jurații

Juratul i-a pus cuțitul de aur în față după ce l-a întrebat dacă vrea să facă parte din echipa lui, așteptând să afle răspunsul lui Mario Mădălin Dumitru. Concurentul a stat puțin pe gânduri, însă nu a putut refuza propunerea lui chef Alexandru Sautner.

Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce profesie are

Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur care l-ar putea reprezenta pe chef Alexandru Sautner în etapa battle-urilor dacă va avea echipă, este de profesie Executive Chef, are 31 de ani și vine din Sinaia.

Concurentul a revenit de puțin timp în România, având o carieră vastă în domeniul culinar. Acesta s-a mutat cu părinții în Italia de la vârsta de 4 ani. El a terminat școala de bucătari Alma din Colorno și a fost primul român care i-a învins pe italieni la ei acasă, chiar în propria bucătărie.

Pentru că și-a dorit să se dezvolte din punct de vedere profesional, Mario Mădălin Dumitru a început să călătorească în Europa de la o vârstă fragedă: Germania, Anglia, Franța. Concurentul a făcut multe sacificii pentru cariera pe care o are în prezent.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Liviu Moroiu a primit cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, dar l-a refuzat. Ce a urmat

De asemenea, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner a avut ocazia să lucreze pentru chef Marco Pierre White. Începutul său în bucătărie a fost foarte greu, a plecat de la un job într-un restaurant cu specific italian în Frankfurt și a ajuns la o funcție dorită de mulți bucătari.

„Când am ajuns prima dată în Germania m-am dus cu un tir din Italia. Nimeni nu a știut nimic, nici măcar părinții. M-am dus la un șofer și l-am întrebat dacă merge în Germania. M-a luat cu el și m-a lăsat în Frankfurt, undeva la periferie pentru că nu putea să intre cu tirul în centru. Am chemat un taxi pe care l-am primit. M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo am rămas cu o valiză, diploma de bucătar și 35 de Euro. Știam engleză și italiană, mi-a venit în cap să găsesc un restaurant cu specific italian pentru că mă puteam înțelege cu omul ca să-i explic de ce am nevoie. La al cincilea restaurant în care am intrat am rămas acolo trei ani și jumătate. 8 luni am dormit în cantina restaurantului pe o saltea”, au fost dezvăluirile făcute de Mario Mădălin Dumitru în sezonul 13 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner. Cum a reacț... Chef Sautner i-a dat cuțitul de aur lui Mario Mădălin Dumitru. Diseară, Giulia și Vlad Huidu vin să gătească la Chefi la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x