Antena Căutare

Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13 a dezvăluit detalii emoționante din trecutul său, dar și fotografii de când era mai tânăr.

colaj foto cu orlando zaharia la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Orlando Zaharia a făcut dezvăluiri emoționante despre trecutul său | Antena 1

În ediția a 4-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată în data de 25 martie 2024, Orlando Zaharia a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria lui și despre bunici.

Totodată, fanii show-ului au putut descoperii fotografii de când era acesta mai tânăr.

Cum arăta Chef Orlando Zaharia când era mai tânăr. Imagini din albumul de familie al juratului de la Chefi la cuțite sezonul 13

Orlando Zaharia este unul dintre cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, alături de Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu.

Pentru cei care nu știu, acesta a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. A fost, de asemenea, Executive Chef pentru lanțul de restaurante Q’s Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În 2010, Chef Orlando Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, în octombrie 2019 a câștigat prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști.

În ediția a 4-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 de la Antena 1, Orlando Zaharia a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria lui și despre bunici.

Citește și: Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Ce meserie a avut, înainte să devină bucătar. Imagini din albumul de familie

„Sunt născut în București, dar după 6 luni de la nașterea mea m-am mutat la țară fără voia mea, nu puteam să mă opun. M-au dus părinții acolo și m-au lăsat la bunici. Părinții mei veneau în fiecare weekend, de fiecare dată când aveau liber. Dar după o perioadă, pe la 7 ani, eu am făcut școala în București, dar stăteam de luni până vineri în București, vineri mă punea la tren și plecam și mă aștepta bunicul meu. Pe vremea aceea nici măcar nu era gară, nici haltă nu era. Mă aștepta la vreo 3 kilometri, mă lua ori cu bicicleta, ori cu căruța”, a spus juratul emoționat.

În plus, cei care au urmărit emisiunea au putu descoperi și fotografii cu Orlando Zaharia de când era mai tânăr. Detaliul observat de mulți e că atunci acesta nu purta barbă.

„Of, dacă ar fi să îi descriu pe bunicii mei aș putea să spun că au fost părinții supremi. Iar bunicul meu, fiind un domn, fiind un soldat la vreo doi metri, m-a învățat foarte multe lucruri: cum trebuie să vorbești cu oamenii, cum trebuie să te porți, ce înseamnă cuvântul și faptul că nu mai poți să îl iei înapoi și simplul fapt să fii mai modest, dar important este ca modestia să se termine cu un triumf și asta mă caracterizează”, a mai completat juratul de la Chefi la cuțite sezonul 13.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cum arăta Chef Ștefan Popescu când era mai tânăr. Ce meserie a avut, înainte să devină bucătar. Imagini din albumul de f... Jurații Chefi la cuțite sunt puși să gătească după bugetul dat! Cine e românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x