Antena Căutare

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Tânăra este mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată. Iată ce videoclip înduioșător a publicat în mediul online.

Colaj cu Elena Matei la Chefi la cuțite sezonul 9 în două ipostaze diferite Galerie
Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului | Antena 1

Veste uriașă pentru fanii Chefi la cuțite. Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 al show-ului culinar, a anunțat la finalul anului trecut că urmează să devină mămică pentru prima oară. Mai mult, aceasta a publicat și primele imagini cu burtica de gravidă.

Deși nu a mai apărut de mult timp la televizor, tânăra preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei prin intermediul contului de Instagram. Recent, Elena Matei a dezvăluit și sexul bebelușului.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite nu a putut ține sarcina departe de ochii curioșilor. Așadar, aceasta a publicat mai multe postări emoționante prin care se poate observa faptul că radiază de fericire.

Ce sex are bebelușul Elenei Matei de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, Elena Matei s-a decis să distribuie un videoclip prin care anunță sexul bebelușului. Fosta concurentă Chefi la cuțite s-a lăsat filmată în timp ce sparge un balon pe care scrie „băiat sau fata?”.

Astfel, tânăra a dat vestea că abia așteaptă să își strângă în brațe fiica. Aceasta nu mai are mult până va naște, fiind însărcinată în șase luni.

„Te-am visat acum 7 luni, iar la 2 luni ne-ai binecuvântat viața🩷. Este fetiță!”, a fost mesajul emoționant transmis de Elena Matei.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 11. Ștefan Nistor a devenit tată în urmă cu puțin timp. Cum arată micuțul său

Mai mult, se pare că fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a gândit deja și la numele fetiței, însă nu și-a dorit să-l destăinuie până acum: „Te iubim infinit, baby V”.

În filmulețul pe care l-a postat pe contul de Instagram, tânăra a îmbrăcat o rochie bej și mulată care i-a scos în evidență cele 23 de săptămâni de sarcină. De asemenea, Elena Matei a avut zâmbetul pe buze de la începutul videoclipului până la final, semn că trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Elenei Matei a generat mai bine de 6 mii de aprecieri și o mulțime de reacții din partea urmăritorilor.

„Este anul fetelor!”, „Yey, abia aștept să-i fac codițe împletite!”, „Ce frumos! O fetiță drăgălașă ca tine”, „Felicitări din suflet! Sarcină ușoară! Și multă sănătate! Mă bucur enorm pentru voi! 🙏” sau „Felicitări! Să vă bucurați de ea”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și: Vă mai amintiți de Brigitta Gheorghe? Cum arată acum și cu ce se ocupă fosta concurentă din sezonul 10 Chefi la cuțite

De altfel, un internaut a ținut să o întrebe pe fosta concurentă de la Chefi la cuțite ce nume va purta fetița ei: „Baby V? Victoria?”.

Un lucru este cert, tânăra se bucură din plin de noua experiență pe care o trăiește de când a descoperit că este însărcinată. Aceasta este nerăbdătoarea să își vadă fiica ce trebuie să vină pe lumea peste trei luni, probabil la finalul lunii mai.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x