Antena Căutare

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, ipostază tandră alături de iubit. Cum s-a filmat în compania partenerului

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, formează un cuplu cu un tânăr arătos. Cei doi s-au filmat în ipostaze tandre și au postat pe Instagram imaginile. Cum arată.

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite Galerie
Elena Matei | Antena 1/ Chefi la cuțite

Elena Matei, tânăra în vârstă de 23 de ani s-a făcut remarcată încă de la audiții, iar parcursul său în emisiune a fost unul senzațional. Aceasta a demonstrat că este un bucătar desăvârșit și un lider foarte bun.

Aceasta a ajuns rapid la inima oamenilorde acasă, care au apreciat-o pentru felul său de a fi și i-au transmis mereu gândurile bune. De curând, concurenta lor preferată a postat un filmuleț cu iubitul său și a atras atenția imediat.

Elena Matei, alături de iubitul său

Elena Matei este una dintre cele mai apreciate concurente de la Chefi la cuțite care, pe lângă povestea celebrității pe care o trăiește în prezent, aceasta se bucură din plin și o poveste de dragoste foarte frumoasă, alături de un bărbat special.

Aceasta s-a filmat alături de partenerul său într-o zi obișnuită și nu a putut să nu încarce imaginile în social media. Cei doi se înțeleg de minune, iar chimia dintre ei este evidentă.

Mai mult, Elena Matei a împlinit de curând 23 de ani și cu această ocazie a publicat imagini cu ea elegantă, în brațele iubitului său. Îndrăgita concurentă din echipa verde a dezonului 9 Chefi la cuțite a publicat o postare formată din două fotografii: în una apare singură și în alta apare sărutându-și iubitul. „Iubitul meu, te iubesc!”, a scris tânăra în dreptul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elena Matei a ajuns în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Care este povestea sa de viață

Elena Matei este una dintre concurentele care i-au surprins din plin pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Tânăra în vârstă de 22 de ani a făcut senzație în etapa audițiilor nu doar cu rețeta sa de choux a la creme, ci și cu povestea sa emoționantă de viață.

Deși și-a pierdut tatăl și a fost nevoită să învețe să se descurce singură, fiindcă mama sa lucra în străinătate, nimic nu a făcut-o pe simpatica blondină să renunțe la visul său de-a deveni un bucătar celebru.

Dincolo de optimism și energie debordantă, Elena Matei ascunde o dramă ce i-a e emoționat din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Elena Matei de la Chefi la cuțite, surprinsă alături de iubitul ei. În ce ipostază romantică au fost fotografiați cei doi

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani, într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, a dezvăluit tânăra, extrem de emoționată.

Pentru preparatul său, Elena Matei a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”. După bootcamp, aceasta a ajuns în echipa verde a lui Sorin Bontea și a trecut cu bine peste numeroase battle-uri și dueluri. Chiar și Cătălin Scărlătescu a apreciat-o pe tânără și a încercat-o „s-o fure” folosind o amuletă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x