Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Sorin Bontea s-a răzbunat cu o amuletă bombă! Ce lovitură i-a dat lui Cătălin Scărlătescu

Răsturnare de situație în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea a decis să se răzbune pe Cătălin Scărlătescu în cel mai neașteptat mod posibil, folosind o amuletă bombă.

sorin bontea in bucataria chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea s-a folosit de o amuletă, după ce Cătălin Scărlătescu i-a luat o concurentă din echipă | Antena 1

Concurenții rămași în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce surpriză le-a pregătit de data aceasta Irina Fodor, prezentatoarea show-ului culinar.

Toți s-au speriat atunci când Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a dat alarma, anunțând că folosește amuleta ce-i permite să-l dea pe Vincenzo Aiello la schimb cu Elena Matei, din echipa verde. Sorin Bontea nu a rămas indiferent și a ales să se răzbune, tot cu o amuletă.

Sorin Bontea a folosit o amuletă bombă ca să se răzbune pe Cătălin Scărlătescu, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Nimeni nu se aștepta la o asemenea mișcare strategică din partea lui Cătălin Scărlătescu. Totuși, liderul echipei mov a explicat de ce a recurs la un asemenea gest.

„Este foarte determinată, pe mine asta m-a făcut s-o aduc la mine în echipă. Mi-a plăcut foarte mult felul în care a gătit și cum e în calitate de concurent”, a zis acesta, extrem de sincer.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Totuși, Sorin Bontea nu a dorit să lase lucrurile așa și a folosit o amuletă bombă, ca să se răzbune și să-i dea o lecție rivalului său. Practic, liderul echipei verzi a folosi un avantaj descoperit în bomba câștigată în audiții și a adus-o pe Elena Matei înapoi în echipa sa.

Sorin Bontea în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Hai, Elena, înapoi. Vino acasă fata mea”, a fost vestea la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Fericită până la cer și înapoi, Elena Matei a sărit în brațele liderului echipe verzi și colegii săi au fost mai mult decât încântați de mutarea făcută.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

„Doamne, n-ai văzut cum a sărit în brațe la Bontea, ca un copil care sare în brațele tatălui, atunci când vine acasă.”, a zis Victorina Matveev, înduioșată de gestul colegei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Și-au ars băieții amulete de schimb de oameni pe nimic”, a fost constatarea rece făcută de Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ca facă schimb de concurenți! Pe cine a „furat”... Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă! Ce concurenți a schimbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x