Antena Căutare

Gabriel, rockerul pletos despre care nimeni nu credea că va ajunge bucătar, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”! „Am fost în armată și acolo am făcut prostii. Apoi m-au detașat la bucătărie”

Gabriel Cinatti are 31 de ani, este bucătar de meserie și a venit de la Ploiești ca să facă senzație cu abilitățile sale culinare. A reușit oare să îi convingă pe cei trei chefi?

Gabriel Cinatti are 31 de ani, este bucătar de meserie și a venit de la Ploiești ca să facă senzație cu abilitățile sale culinare. A reușit oare să îi convingă pe cei trei chefi?

Spune că cea mai mare bucurie a vieții sale sunt copiii și soția sa. Spune că a trebuit să depună eforturi mari și să facă tot felul de manevre pentru a-i atrage atenția tinerei care, un an mai târziu, avea să-i devină soție!

„Toți ziceau că nu am cum să ajung bucătar, că sunt rocker și că am plete. Dar eu nu sunt tot om?”, a povestit concurentul emoționat.

Concurentul a venit să gătească o super rețetă de ton roșu la grătar cu garnitură de sparanghel și sos Alioli! Încrezător în forțele sale și în modul în care a gătit tonul, un pește ce necesită multă îndemânare.

Emoțiile au fost mari pentru concurent atunci când cei trei chefi au degustat și ba au zis că sosul nu e bun, ba că peștele nu e bine gătit.

„Am fost în armată și acolo am făcut prostii. Apoi m-au detașat la bucătărie și după ce am plecat am ales să lucrez tot în bucătărie”, a povestit concurentul.

Deznodământul? A primit cuțitul și a mers mai departe!

Elena Stroe i-a dat gata pe chefi cu un preparat surpriză! „Am întrecut-o pe Halep, sunt turbo!”... Gall Ildiko aproape că l-a asigurat pe viață pe Scărlătescu! „Zici că e șorici cu maioneză! Tu îți dai seama ce mi-ai fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x