Antena Căutare

Supa aceasta este mai puternică decât 100 de antibiotice! Rețeta este extrem de simplă, dar eficientă!

Încearcă această supă delicioasă ce are o mulțime de beneficii precum ameliorarea racelilor și gripelor. Încearcă și tu să prepari această mâncare ce este mai puternică decât numeroase antibiotice!

Supa aceasta este mai puternică decât 100 de antibiotice! Rețeta este extrem de simplă, dar eficientă!
Acest remediu te va scăpa de multe probleme de sănătate

Încearcă această supă delicioasă ce are o mulțime de beneficii precum ameliorarea racelilor și gripelor. Încearcă și tu să prepari această mâncare ce este mai puternică decât numeroase antibiotice!

Dacă preferi remedii naturale, vei recunoaște sigur puterea acestei supe și efectul ei de vindecare.

Un grup de oameni de știință al Universității din Washington au descoperit că usturoiul este de o sută de ori mai puternic decât cele mai bine vândute două antibiotice din lume.

Arunci zeama de la murături? Mare greşeală! Iată cât de UTILĂ poate fi

Ingrediente:

6 pahare (250 ml fiecare) supă de pui (ca bază)
1 linguriță cimbru proaspăt, tocat
2 lingurițe ulei de măsline
50 căței de usturoi, curățati
1 cană smântână
1 legătură ierburi proaspete - pătrunjel, cimbru, frunze de dafin (poți folosi și condimente uscate)
2 linguri unt
2 cepe roșii mari tocate
3 căni pâine uscată, cuburi

Încearcă și tu acest remediu extrem de eficient

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 180 de grade. Se pune usturoiul într-un vas cu puțin ulei de măsline și apă și se lasă timp de 45 de minute, după care se lasă la răcit. Aveți grijă să nu-l prăjiți prea rău.

Ce se întâmplă dacă dai popcorn câinelui tău! Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva!

Într-o tigaie la foc mediu se pun cele două linguri de unt împreună cu cele două lingurițe de ulei de măsline. Ceapa roșie tocată se ține 10 minute după care se scurge de ulei și se adaugă usturoiul prăjit.

Se mestecă, se adaugă supa de pui, cimbrul și ierburile proaspete sau uscate. Reduceți focul la mic, se adaugă crutoane și se lasă cinci minute, până se înmoaie pâinea. Se amestecă supa folosind un mixer de mână sau blender până când veți obține o textură cremoasă.

Adaugă smântâna și sare (preferabil, de Himalaya) după gust și poftă bună!

Află AICI mai multe detalii!

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă gratis REȚETA DE PÂINE DE CASĂ! Alții plătesc pentru ea!... Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți dezvăluie o rețetă unică, CICHIRI, rivalul mai ieftin și mai bun al MICULU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x