Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 10. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al zecelea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 10 | antena 1

Vlad Drăgulin a revenit pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 10 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 10 a show-ului digital iMai mult umor, Vlad Drăgulin a început cu enrgie debordantă, dansând alături de Vlad Bieltz.

Prezentatorul show-ului a realizat că atunci când sunt filmați, oamenii încearcă să fie mai amuzanți decât sunt ei de fapt în viața reală.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 8. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 10

Primul concursar intervievat în culise a fost Vlad Bieltz. Gazda emisiunii l-a întrebat pe concurent cu ce se ocupă și de ce vorbește robotizat.

Concursarul i-a explicat că e șomer și că face stand-up comedy și a mărturisit că a mai avut niște show-uri de stand-up. Vlad l-a făcut pe Niros să-și iasă din rol și Vlad Drăgulin a bufnit în râs de mai multe ori atunci când a aflat că Vlad îi cere bani și mamei sale.

Următorul concurent cu care Niros s-a întâlnit în culise a fost Gabriel Costan, pe care l-a întrebat dacă are talent.

“Poate niște umor”, a răspuns Gabriel.

Bunicul lui a fost cel care i-a zis prima oară că are talent.

Niros l-a întâlnit și pe Alin care a spus că e pregătit să aducă pe scena iUmor bubuială. Niros l-a rugat să explice termenul.

“Adică să activez toate forțele”, spune concurentul.

Gazda emisiunii s-a întâlnit în culise și cu Victor Mihălțeanu, concurentul român care trăiește de mai mulți ani în Ohio.

“Dacă ai fi român, cum s-ar pronunța numele tău?”, l-a provocat Niros pe Victor să își spună numele în română.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 22. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

Concurentul a spus că e plecat de 24 de ani din România și de aceea nu cunoaște limba. Cu toate acestea, Vlad Drăgulin nu s-a lăsat până când nu a avut o mică discuție în română cu Victor.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x