Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 22. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 22.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 22

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 22 al show-ului digital Îs geană pi tini, Speak și Drăgulin nu par să aibă la fel de multă energie ca în alte zile de joi. Vlad mărturisește că e foarte obosit, iar Speak l-a întrebat dacă i-a dat deja un nume fantomei care îl bântuie.

“Nu vreau să mă atașez”, spune Vlad Drăgulin.

În ciuda faptului că nu se odihnește suficient, Vlad a spus că le este recunoscător oamenilor care au aflat de problema lui pentru că încearcă să îl ajute. Actorul a primit multe mesaje din parte telespectatorilor acestei emisiuni care vin cu numeroase soluții.

Citește și:

“Da, am făcut fumegații prin casă. Sunt disperat. Sunt la capătul puterilor”, spunen Vlad Drăgulin, după ce a povestit că a folosit salvie pentru a alunga spiritul rău.

De asemenea, Vlad a mai primit mesaj și de la o tămăduitoare care ar vrea să îl ajute.

“Adu un popă și vezi ce se întâmplă. Dacă nu, fugi cât te țin picioarele”, îi spune Speak.

Primul video pe care l-au vizionat băieții a fost unul cu Adrian Minune la care și Șeptaru a avut de făcut o intervenție amuzantă. Apoi a urmat Gordon Ramsay, celebrul bucătar, care a fost păcălit într-un video chiar de fiica sa.

“Dar cum tu, ditai bucătarul, nu te prinzi că oul ăla nu intră?”, spune Speak.

Băieții au vorbit apoi și despre fobia de șobolani și cât de mult se teme Speak de șoareci și șobalani. Speak a exemplificat și printr-un video.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și:

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Ultimele știri