Antena Căutare

Ce a întrebat-o Romeo Vasiloni pe Ema Oprișan după date, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a zis despre copilul ei

În ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Romeo Vasiloni i-a pus Emei cea mai neașteptată întrebare, iar bruneta a uimit pe toți cu răspunsul ei.

colaj foto cu romeo vasiloni si ema oprisan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ema Oprișan a oferit detalii despre fiul ei, la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

După ce au fost împreună la un date și au reușit să se simtă bine, Romeo Vasiloni a îndrăznit să îi pună Emei o întrebare la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Fără să ezite, bruneta i-a dat imediat un răspuns surprinzător, la Insula Iubirii sezonul 7.

Ce a întrebat-o Romeo Vasiloni pe Ema Oprișan după date, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

În ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a fost la bonfire și, după ce a văzut câteva imagini cu Ema, a decis să încheie relația cu ea. Surpriza a fost mare atunci când ea a avut să îi transmită un mesaj înregistrat la testimonial:

„Am încercat să îți ofer o familie așa cum ai zis că îți dorești. Am încercat să fiu o femeie devotată, fidelă și statornică. Ai profitat de slăbiciunile mele și nu te-ai gândit la ceea ce simt eu. Nu înseamnă că nu te iubesc, înseamnă doar că mie mi-a fost suficient. Îmi doresc să fii fericit, că și eu o să învăț să fiu fericită. Mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru mine. Te iubesc”, a zis Ema Oprișan, care a continuat să dezvăluie detalii surprinzătoare despre sentimentele sale, la testimoni

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum răspunde ispita Romeo valului de critici din online. Replica acidă pentru bărbații care îl judecă

După această situație, Ema Oprișan a părut că se apropie mai mult de Romeo Vasiloni, deși în primele zile l-a respins și nici nu voia să audă de compania lui. Cei doi și-au aruncat chiar și replici acide, dar se pare că între timp au început să se cunoască și să comunice mai bine.

În ediția 12 a show-ului Insula Iubirii sezonul 12, cei doi au mers la date și au părut că se simt foarte bine împreună.

„Cel mai frumos date”, a zis ispita Romeo Vasiloni, atunci când a revenit în vilă.

„Amândoi, și eu și Romeo, ne-am schimbat aici pe insulă. Eu am devenit mai maleabilă, iar el a învățat că poate lăsa de la el atunci când merită”, a fost confesiunea pe care a făcut-o Ema la tutorial.

Ulterior, cei doi au servit masa împreună și tânăra i-a mulțumit pentru date”, i-a zis concurneta.

Atunci când a început să se audă o melodie romantică pe fundal, Romeo Vasiloni a spus că este îndrăgostit.

„Vreau să îl cunosc pe Noah, mi-l prezinți? Serios! Seamănă cu tine?”, a întrebat el.

Ema n-a ezitat, ci i-a dat un răspuns afirmativ.

„Toate lucrurile astea îmi demonstrează că mă place”, a declarat ulterior ispita la testimonial, la Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Marius Moise a decis să se despartă de Bianca Giurcă, după ce a văzut imaginile cu ea și ... Ce a dezvăluit ispita Oana Monea despre Marius Moise, după gestul nepotrivit din cada cu spumă, la Insula Iubirii sezonu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x