Antena Căutare

"Ce răsturnare de situație!". Robert și Diana de la "Insula Iubirii", împreună. Fanilor nu le-a venit să creadă: "Vă stă bine, iubiți-vă mult"

A stârnit controverse pe "Insula Iubirii", după ce a căzut în brațele ispitei Andi şi acum o face din nou. Diana s-a pozat alături de Robert, iar cei doi par destul de apropiaţi. Fanii nu au ratat postarea brunetei de pe Facebook şi au reacţionat imediat la vedere fotografiei.

A stârnit controverse pe "Insula Iubirii", după ce a căzut în brațele ispitei Andi şi acum o face din nou. Diana s-a pozat alături de Robert, iar cei doi par destul de apropiaţi. Fanii nu au ratat postarea brunetei de pe Facebook şi au reacţionat imediat la vedere fotografiei.

"Vă stă bine împreună! Iubiţi-vă mult, trăiţi orice clipă, orice moment din viaţa voastră la maxim!, "Ce cauţi tu lângă băiatul ăsta fain?", "Ce răsturnare de situaţie", au scris admiratorii celor doi.

Se înfiripă ceva între ispită şi Diana? Rămâne de văzut. Însă, până atunci, nu le-ar sta rău împreună.

Fotografia care i-a dat de gol! Alexandra de la "Insula iubirii" a recunoscut: "De la început a fost o re... Alexandra de la Insula Iubirii nu se mai ascunde! Cea mai frumoasa declarație de dragoste pentru Raul, de până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x