Antena Căutare

Cel mai frumos cadou pentru Raul a venit din partea Alexandrei! Ce surpriză i-a făcut fosta concurentă de la "Insula Iubirii": "Mi-ai adus zâmbetul pe buze, mă bucur că ai apărut în viaţa mea"

După ani de zile în care a fost trădată de Aurel, fosta concurentă de la "Insula Iubirii - Temptation Island" a decis să se bucure de fiecare clipă şi să profite de tot ce îi oferă viaţa. 

După ani de zile în care a fost trădată de Aurel, fosta concurentă de la "Insula Iubirii - Temptation Island" a decis să se bucure de fiecare clipă şi să profite de tot ce îi oferă viaţa.

Aşa cum era de aşteptat, după terminarea filmărilor Alexandra s-a refugiat în "braţele" lui Raul, ispita care i-a fost mereu alături în Thailanda. Se pare că între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie şi nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timpul împreună.

De curând, cei doi au trăit una dintre cele mai intense experienţe:

"Astăzi, pot spune că am avut una din cele mai frumoase experiențe din viața mea! Împreuna cu cei de la Clubul Sportiv SKY FLY din Cluj-Napoca şi datorită unui om deosebit (Raul Popa), a fost una din zilele în care am construit amintiri frumoase! Pornind la drum spre Cheile Turzii nu știam exact ce urmează să facem pentru că omul special despre care povesteam mai sus este întotdeauna plin de surprize... Este o experinta UNICĂ.. Am văzut la alții sau la tv dar niciodată nu credeam că voi putea face eu asta! Priveliștea este încântătoare, aerul curat şi tot ce îţi pune la dispoziţie natura!

Așa cum îmi spunea Raul , întâi de toate sunt niște praguri psihologice de trecut pe lângă adrenalină şi efortul fizic depus! Important este să ne învingem temerile, frică, care deşi este o iluzie câteodată ne conduce viaţa.. Începând să urcăm şi îndreptându-ne spre Grota lui Hili prindeam încredere în echipament şi dorinţa să terminăm cu bine provocarea era din ce în ce mai pronunţată! Am fost sfătuiţi mereu să mergem încet pentru a ajunge în siguranță în vârf şi am auzit de câteva ori fraza " Alege drumul cel lung şi uşor decât cel scurt şi greu"( LECŢIE DE VIAŢĂ) ...

A fost o provocare pe care cu siguranța o voi mai repeta pentru a învăţa şi mai multe , de la legende legate de locul minunat până la tehnici dificile de căţărare! Mulțumesc din suflet pentru incă o zi în care mi-ai adus zâmbetul pe buze şi pentru că transmiţi mai departe tot ceea ce şti şi eşti TU! La mulți ani Raul, eşti un OM deosebit şi mă bucur că ai apărut în viaţa mea! Știu că nimic nu este întâmplător şi vine doar atunci când eşti pregătit...", a scris Alexandra pe pagina personala de Facebook.

Aurel de la „Insula Iubirii”, la mănăstire. Fanii: „Să iubești două femei, să nu știi pe care-o vrei...Asta meriți! Te c... Nu au mai rezistat şi au ţinut să spună asta împreună! Raul şi Alexandra de la "Insula Iubirii", adevărul desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x