Antena Căutare

Două ispite părăsesc Insula Iubirii în această seară. Urmează o nouă ceremonie a focului cu surprize. Show-ul lider de audiență

Cu fiecare oră petrecută pe Insula Iubirii, presiunea şi primele şocuri trăite îşi spun tot mai mult cuvântul. Cele mai tensionate momente de până acum au fost deja trăite pe insula fetelor, unde s-a aprins deja flacăra ispitei, la doar 4 zile de la sosirea lor.

colaj foto cu radu valcan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 a fost lider de audiență | Antena 1

La o ceremonie a focului specială, fetele au avut ocazia să vadă cât valorează fiecare pentru partenerul ei, dar şi imagini pe care nu şi le-ar fi dorit şi chiar lecţii dureroase.

Ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 6 iunie 2023, a fost lider de audiență la Antena 1

Cea de-a cincea ediţie Insula Iubirii s-a impus aseară ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. În seara aceasta, în cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat de la 20:30, la Antena 1, câte o ispită de pe fiecare insulă va pleca acasă, iar o nouă ceremonie a focului pe insula băieţilor va scoate la iveală detalii incredibile: „Trebuie să îmi dea nişte explicaţii!”, va fi declaraţia făcută de unul dintre concurenţi la auzul unor mărturisiri incredibile.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Livia Marinescu s-a strecurat în patul lui Marius Moise. Ce reacție a avut iubitul Biancăi Giurcă

Potrivit datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Insula Iubirii, lider de audienţă, cu 6.6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 25%.

Insula arată, dezvăluie, demască, însă doar participanţii la cel mai dur test de fidelitate pot lua deciziile. Pe Insula fetelor, atmosfera încă nu s-a detensionat după ceremonia focului, iar relaxarea şi dezinvoltura băieţilor sunt privite cu ochi critici de către partenerele lor.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Bianca Giurcă, replici „explozive” la adresa lui Romeo Vasiloni. Concurenta, enervată peste măsură

La întâlnirea pentru alegerea partenerilor pentru un nou date, Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, le va comunica concurenţilor de pe ambele insule: „Suntem aici pentru că sunteţi în faţa unei decizii foarte importante: una dintre ispite va părăsi azi insula, pe baza deciziei voastre, luată de comun acord!”. Cine sunt cei care vor părăsi Insula Iubirii, dar şi ce adevăruri greu de digerat vor afla băieţii la un o nouă ceremonie a focului, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban si National

Perioada 6 iulie 2023

Câți bani face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii din Tiktok. Tânăra a arătat extrasul de cont... Insula Iubirii, episodul 6. Imagini exclusive de la întâlnirea Oanei Monea cu Bianca Giurcă. Ce discuție au avut cele do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x