Antena Căutare

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Ce dezvăluiri cu lacrimi în ochi a făcut Claudia Florescu

Flacăra ispitei s-a aprins pentru prima oară în sezonul 7 Insula Iubirii, iar panica s-a dezlănțuit la vila fetelor. Tensiunile și nerăbdarea și-au făcut rapid apariția la bonfire-ul cu Radu Vâlcan.

colaj foto cu radu valcan, poza cu concurentele la insula iubirii sezonul 7, poza cu ana maria mariuta si poza cu claudia florescu Galerie
Flacăra ispitei s-a aprins în ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, concurentele au avut parte de o surpriză ce le-a dat mari emoții. Flacăra ispitei s-a aprins pentru prima oară la vila fetelor, fapt care a adus motive de îngrijorare.

Situația a început să devină mult mai tensionată la bonfire-ul cu Radu Vâlcan. Cu emoții și nerăbdare, concurentele au așteptat să afle cine a încălcat limitele pe cealaltă insulă. Toate s-au gândit cu teamă la partenerii lor.

Citește și: Cum arăta ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7 pe vremea când era blondă. Imagini neștiute cu modelul

„Mamă, nu cred! S-a aprins ăla”, a spus o ispită masculină.

„Poate nu-i nimic grav”, a mărturisit Cristina Rancov.

Ce drame au ieșit la iveală în ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, după ce flacăra ispitei s-a aprins. Ce confesiuni emoționante au făcut Ana Maria Măriuță și Claudia Florescu

Claudia Florescu a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei. Cu lacrimi în ochi, concurenta a spus prin ce dramă a trecut, dar și care este motivul pentru care nu acceptă ca iubitul ei să fumeze.

„Eu am o problemă cu țigările din 2 motive. Tata a murit din cauza țigărilor, el nu s-a lăsat de ele nici pe patul de spital. Pe lângă faptul că sunt scârboase, mi-au luat persoana dragă de lângă mine. Cel de-al doilea motiv este pentru că noi ne-am îndepărtat din cauza lor”, a susținut Claudia Florescu.

Citește și: Detaliul neștiut despre ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii. Ce a dezvăluit un fost coleg de liceu despre trecutul lui

„L-am pierdut pe tata acum 3 ani. Lucru care nu mi se pare normal este că din cauza lor noi nu ne mai sărutam. Sincer, pe mine nu mă mai încălzește cu nimic dacă renunță sau nu la ele. E problema lui dacă nu vom mai fi apropiați”, a mai adăugat iubita lui Bogdan Cîrlan.

Ana Maria Măriuță și-a „deschis” sufletul la bonfire, după imaginile văzute cu partenerul său. Concurenta a susținut cu vocea tremurândă că neîncrederea în sine vine copilărie.

„Până în seara aceasta nu mi-am imaginat viața fără el. Din seara asta, în momentul în care s-a aprins focul, am stat și mi-am făcut tot felul de filmulețe în cap. M-am gândit cum ar fi fără el.”, a mărturisit ea.

„Cred că totul pleacă de la mine, el nu mi-a dat niciodată un motiv. Toată chestia asta a plecat cumva din copilărie. Eu am o relație foarte bună cu părinții mei, sunt modelul meu în viață, însă nu am auzit din partea lor ”te iubesc” sau ”ai reușit!”. M-au crescut foarte frumos, sunt niște oameni extraordinari, însă nu au fost gesturi de genul între noi. De multe ori am vrut să le zic că-i iubesc, însă nu pot. Nu știu” a mai completat Ana Maria Măriuță.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Marius Moise și ispitele feminine s-au dezlănțuit la petrecere. Ce a făcut iubitul Biancăi... Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Bianca Giurcă a spus un detaliu uluitor despre Marius Moise. Oana Monea a fost prezentă la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x