Antena Căutare

FOTO: Formele lui Tomiță, deliciul domnilor! Deea a pozat în lenjerie intimă și a făcut furori printre bărbați

şocat o ţară întreagă atunci când a renunţat la relaţia de patru ani pe care o avea cu Cristian şi a acceptat avansurile unui bărbat pe care l-a cunoscut cu doar câteva zile în urmă, însă acest lucru nu a afectat-o deloc pe Deea.

A şocat o ţară întreagă atunci când a renunţat la relaţia de patru ani pe care o avea cu Cristian şi a acceptat avansurile lui Tomiță, un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Deea a devenit extrem de populară pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot felul de imagini menite să le trezească simurile domnilor.

Recent, concurenta de la "Insula iubirii" a postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă, purtând pe deasupra doar un sacou. Desigur, ținuta sumară este completată de o privire provocarea, așa cum ne-a obișnuit deja fosta iubită a lui Cristi.

Deea este pasionată de fitness și este studentă la Tehnică dentară, iar Cristian este culturist de performanță și studiază Dreptul. S-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, și spun că au o relație foarte strânsă. „Suntem un cuplu puternic și deschis la aventuri. Gândim la fel, ne certăm pentru că suntem extrem de încăpățânați. Ne cunoaștem foarte bine din toate punctele de vedere, ne completăm și suntem oameni ai extremelor”, se caracterizau ei înainte sa pășească pe Insulă. Lucru care s-a schimbat radical între timp. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii” să se simtă bine și să trăiască o experiență nouă. Și o trăiesc din plin, doar că nu împreună, ci separat!

Citește și: IMAGINI DE INFARCT! Deea, DEZBRĂCATĂ în așternuturi! Ipostazele pe care le regretă Cristi și le trăiește Tomiță

Regrete și dezamăgiri, sărutări și îmbrățișări, lacrimi și păreri de rău, toate, în ediția de duminică a emisiunii „Temp... A plâns neîncetat după ce și-a revăzut iubitul, pe Bogdan, dar a continuat să flirteze cu ispita Matei! "Ai putea s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x