Antena Căutare

În sfârșit, fericit! Hamude a făcut anunțul: „Mă simt iubit!” Fanii: „Ne bucurăm pentru tine, meriți ce e mai bun!”

Hamude Kilani a făcut public un mesaj pe o reţea de socializare. Fostul concurent de la „Insula iubirii” le-a transmis tuturor că se simte iubit. 

Hamude Kilani a făcut public un mesaj pe o reţea de socializare. Fostul concurent de la „Insula iubirii” le-a transmis tuturor că se simte iubit. Cel puțin asta a fost actualizarea stării lui.

La scurt timp, butonul de Like s-a înroşit, iar unii dintre fani au distribuit postarea pentru ca numărul celor care-l vor felicita să fie cât mai mare.

: „Ne bucurăm pentru tine, meriți ce e mai bun!”, i-au transmis admiratorii.

Hamude, unul dintre foştii concurenţi care a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii" și-a încercat norocul și la „X Factor”.

Hamude şi Loredana au venit la "Insula Iubirii" hotărâţi să arate ce înseamnă dragostea adevărată. Destinul, însă, a făcut ca totul să se termine în Thailanda. Concurenta s-a îndrăgostit nebuneşte de Sorin, una dintre ispite, distrugându-i inima de arab.

Alice de la „Insula iubirii”, în pericol de moarte? Fanii: „Eu cred că oamenii au avut maaaare curaj să te lase să intri... Bianca Roman, cea mai tare ispită de la "Insula Iubirii": "Simt că sunt gravidă doar când se mişcă fetiţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x