Antena Căutare

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Insula Iubirii, după votul băieților. Despre cine e vorba: „Nu excela”

O ispită feminină a părăsit sezonul 7 Insula Iubirii în ediția 6 de pe 7 iulie 2023. Concurenții au fost puși de Radu Vâlcan să ia o decizie importantă. Aceștia au votat aprig și au aruncat „săgeți” dure asupra celei care va părăsi Thailanda.

colaj foto cu radu valcan, poza cu ispitele si poza cu cei 5 concurenti de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Concurenții au votat și au decis ce ispită părăsește vila în ediția 6 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ediția 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023 a venit cu o veste neașteptată pentru concurenți. Radu Vâlcan a anunțat că o ispită feminină urmează să părăsească Thailanda, după votul băieților.

Înainte să cadă la un comun acord cu privire la cea care o să plece din emisiune, concurenții au făcut alegerile pentru următorul date. Iulian Clonț a decis să meargă la următoarea întâlnire cu Lavinia Maris în timp ce Marius Moise a ales-o pe Denisia Mariş.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Livia Marinescu s-a strecurat în patul lui Marius Moise. Ce reacție a avut iubitul Biancăi Giurcă

Răzvan Kovacs a avut de luat o decizie dificilă. După câteva clipe de gândire, acesta a hotărât să o ia la date de Daria Cuflic. Marius Budin a numit-o pe Roxana Rapăilă, iar Bogdan Cîrlan pe Adriana Minea.

Maria ilioiu a părăsit sezonul 7 Insula Iubirii în episodul 6 de pe 7 iulie 2023. Ce replici dure au filmat camerele

Lucrurile au devenit tensionate când Radu Vâlcan le-a cerut băieților să nominalizeze două ispite din cele rămase fără date care ar putea să părăsească Thailanda. După câteva momente în care s-au sfătuit, aceștia le-au ales pe Maria Ilioiu și Livia Marinescu.

„O să fie două piese de rezistență de pe insula noastră, adică Livia și Maria. Am căzut de comun acord”, a spus Răzvan Kovacs.

S-au aruncat „săgeți” dure, fără vreun resentiment: „Am observat că în afară de Răzvan niciun alt bărbat nu a vrut să se apropie de mine. E normal să vă purtați așa, ei deja și-au făcut o părere, mă deranjează treaba asta”.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Claudia Florescu, reacție acidă la adresa celorlalte concurente. Ce a ascuns în bagaj Bogdan Cîrlan

Prezentatorul TV i-a anunțat pe concurenți că trebuie să ia decizia finală și să aleagă ispita care va pleca acasă din cele două nominalizate ulterior. Aceștia au hotărât ca Maria Ilioiu să părăsească Thailanda în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023.

„Nu o să spunem numărul de voturi, fără abțineri. Nu ne-am aliat ca să lovim la supremație sau la fetele mai vocale din grup, dar din păcate pentru noi. Ispita supremă nu va mai face parte din fetele de pe insula băieților”, a mai adăugat Răzvan Kovacs.

„Avem destule femei supreme! Nu excela”, a completat iubitul Emei Oprișan.

„Nu mi-a părit bine, băieți!”, a fost replica Mariei Ilioiu.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ispitele feminine au făcut show la vila băieților. Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă, după... Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ce ispită masculină a părăsit Thailanda. De ce s-au „certat” fetele: „A fost un joc psihol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x