Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 7. Cu cine și-ar fi dorit Cristina Rancov să meargă la date. Ce a dezvăluit despre ispitele masculine

Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, și-a exprimat nemulțumirile în ceea ce privește unele ispite masculine din Thailanda în episodul 3 din Insula Iubirii PLUS, emisiune exclusivă AntenaPLAY. Iată cu cine și-ar fi dorit să meargă la un date.

Colaj cu Cristina Rancov, Ana Maria Măriuță și Bianca Giurcă la Insula Iubirii vorbesc Galerie
Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, și-a exprimat nemulțumirile în ceea ce privește unele ispite masculine din Thailanda în episodul 3 din Insula Iubirii PLUS, emisiune exclusivă AntenaPLAY | Antena 1

În emisiunea Insula Iubirii PLUS, emisiune exclusivă AntenaPLAY, fanii reality show-ului pot vedea imagini care n-au fost difuzate pe televizor din casa băieților și din casa fetelor. De data aceasta, Cristina Rancov s-a aflat în centrul atenției, după ce și-a exprimat simpatiile și antipatiile în privința ispitelor masculine din sezonul 7.

Aflându-se la masă cu Ana Maria Măriuță și Bianca Giurcă, soția lui Iulian Clonț a făcut confesiuni neașteptate. Înainte de alegerea date-urilor, concurenta a mărturisit că și-ar dori să meargă la o întâlnire cu Vlad Ghermănescu sau Ahmad Daas.

„Pare un băiat cu bun simț și ok. Îmi doresc cumva să am discuții relaxante și am tot încercat să intru în vorbă cu fiecare băiat, să văd ce și cum”, a declarat partenera lui Iulian Clonț.

Citește și: Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii

„Ia pe cineva cu care crezi că te vei simți bine”, i-a spus Bianca Giurcă.

Deși prima ei alegere ar fi fost Tudor Vicovan, Cristina Rancov ar fi vrut să cunoască și alte ispite cu care se simte pe aceeași undă. În cele din urmă, aceasta o să ajungă să se bucure la următorul date tot de compania lui Tudor Vicovan.

Ce a deranjat-o pe Cristina Rancov la unele ispite masculine din sezonul 7 Insula Iubirii

Concurenta a susținut că are unele nemulțumiri cu privire la ispitele masculine din sezonul 7 Insula Iubirii, după ce a auzit anumite discuții. Aceasta a mai confirmat că nu îi plac glumele cu conotații sexuale.

„Nu că nu fac și eu, dar le fac cu prietenii mei pe care îi cunosc de mulți ani și cu care îmi permit. Trebuie să construiești o relație de prietenie înainte să le faci”, a mai dezvăluit Cristina Rancov.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus Ema Oprișan despre Ana Maria Măriuță, de față cu ispitele masculine. Camerele au filmat tot

De asemenea, soția lui Iulian Clonț le-a povestit colegelor sale că Dan Chiș ar fi avut astfel de glume cu ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus Ema Oprișan despre Ana Maria Măriuță, de față cu ispitele masculine. Camerele au fil... Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x