Antena Căutare

Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii”, cu decolteu amețitor și ținută transparentă! Cum a apărut

Fanii emisiunii „Insula iubirii” s-au putut bucura de niște imagini mai mult decât darnice atunci când fosta ispită Maria Ilioiu s-a pozat într-o ipostază mai mult decât senzuală.

Maria Ilioiu, fostă ispită la „Insula iubirii” Galerie
Maria Ilioiu, fostă ispită la „Insula iubirii”

Nu mai este o noutate faptul că Maria Ilioiu a fost una dintre cele mai admirate și râvnite ispite din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1. Chiar dacă sezonul 5 al reality show-ului s-a terminat de mult, fanii o urmăresc și acum la fel de intens pe focoasa roșcată.

Maria Ilioiu de la „Insula iubirii”, în ținută transparentă și cu decolteu amețitor

Tânăra care i-a frânt inima lui Aurel a demonstrat în nenumărate rânduri faptul că este o fire cameleonică. Extrem de activă pe pagina sa oficială de Instagram, Maria Ilioiu nu ratează vreo ocazie ca să se fotografieze în ipostaze extrem de seducătoare.

Am putut s-o vedem, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cu păr roșcat, arămiu sau chiar albastru. Totuși, o imagine cu adevărat îndrăzneață este cea în care apare cu păr lung și brunet, purtând un body transparent și pozând senzual lângă brad.

citește și: Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Și-a făcut o schimbare uriașă de look

Așa cum era de așteptat, decolteul extrem de generos al fostei dive de la „Insula iubirii” a bucurat din plin privirile curioșilor, care au răsplătit-o cu sute de reacții și comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost și voci cârcotașe care i-au zis că schimbarea de look nu o prinde deloc bine și că mai bine arăta roșcată. Ca să liniștească pe cei care s-au temut că nu este la fel de frumoasă, Maria Ilioiu a avut grijă să evidențieze faptul că părul brunet este doar o simplă perucă și nu o schimbare permanentă.

citește și: Geanina de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Cum arată azi soția lui Costas, la un an după ce a născut

Se pare că vedeta a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și acest lucru se vede mai ales prin bradul frumos împodobit, pregătit parcă să primească daruri. Mulți s-ar fi așteptat să o vadă pe Maria Ilioiu costumată în Crăciuniță, dar se pare că fosta ispită de la „Insula iubirii” are o altă viziune asupra lucrurilor.

citește și: Cum arăta Andy de la „Insula iubirii”, înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză:„Tu ești?!”

Aceasta a făcut senzație într-un body negru, transparent și extrem de mulat. Numeroasele volane din zona bustului scot din plin în evidență bustul generos, detaliu ce a bucurat pe mulți dintre fani.

Întrebată de unde și-a cumpărat o astfel de ținută, Maria Ilioiu nu a ezitat să răspundă curioșilor, oferindu-le denumirea magazinului de articole vestimentare pe care ea îl deține.

Așadar, fosta ispită de la „Insula iubirii” nu ezită să își promoveze singură produsele vestimentare.

Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Și-a făcut o schimbare uriașă de look...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x