Antena Căutare

Luni, 24 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, Cătălin și-a asumat căderea în ispită, spunând cu sinceritate că s-a îndrăgostit de Nicoleta

Cel de-al treisprezecelea episod al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat luni, 24 iulie, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost unul dramatic pentru unii concurenți veniți să își testeze relația în Thailanda.

Cel de-al treisprezecelea episod al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat luni, 24 iulie, de la ora 20:30 la Antena 1 a fost unul dramatic pentru unii concurenți veniți să își testeze relația în Thailanda.

Acest lucru s-a întâmplat în cazul lui Nico, pentru care ziua a început foarte frumos, bucurându-se de plimbarea cu elefanții și de un prânz romantic, alături de Robert. Întoarsă în resort ea a povestit la testimonial că, exceptând o singură noapte când nu a fost împreună cu iubitul ei, cei doi nu au stat niciodată despărțiți până la „Insula iubirii” și că el este totul pentru ea.

În mijlocul interviului a început să sune alarma, anunțând vești, care au fost foarte șocante pentru Nico: ea l-a văzut pe Cătălin în pat cu Nicoleta, sărutându-se. „Cât sunt de dezamăgită... Mă simt foarte rău”, a spus concurenta, care, până în ultimul moment, și-a apărat relația în fața tuturor, fără umbră de îndoială. „Aveam încredere în el ca și în mine”, i-a mărturisit Nico lui Robert, mulțumindu-i că o ascultă și încercând să găsească o explicație pentru ce a văzut și pentru comportamentul iubitului ei.

La rândul lui, Cătălin a explicat gestul său spunând la testimonial că știe că o va dezamăgi pe Nico, pe care o respectă foarte mult și nu ar fi vrut să o rănească, dar că nu îi pare rău pentru ceea ce simte și că nici lui nu îi vine să creadă cât de intense pot fi trăirile lui pentru ispită.

„Atracție”, „dragoste la prima vedere”, „descoperire de sine” – acestea au fost cuvintele folosite de el atunci când a descris apropierea de Nicoleta, care nu numai că poartă același nume cu iubita lui, dar cele două femei sunt născute în aceeași zi. La ceremonia focului, concurenta a putut să vadă mai mult din interacțiunea celor doi pe cealaltă insulă și să descopere că lucrurile nu par a fi doar o... ispitire. Iubitul ei și Nicoleta și-au făcut pe mână tatuaje permanente identice, două aripi de înger, gest despre care concurenta a spus că amărăciune că „mi se pare ireal”.

În contextul discuțiilor despre relațiile înfiripate pe insulă, Alexandra a făcut declarații surprinzătoare pentru colegii săi: „eu cred că de Robert m-aș fi îndrăgostit, dacă vedeam că avem ceva în comun. Îmi plăcea de el din sezonul trecut”. Înainte de această declarație, ea a recurs pentru prima dată la un gest extrem legat de relația ei cu Aurel: a dat foc pozei cu iubitul ei și ajutată de Raul, a aruncat inelul de logodnă în mare. „Pe noi marea ne-a legat și marea ne va despărți”, a spus Alexandra încheind acest ritual al ruperii relației de Aurel. În cele din urmă, Alexandra s-a și sărutat cu Robert, decizând să traiască o experiență pe insulă.

La declarațiile Biancăi că fără camerele de luat vederi ar fi mai deschisă, Sorin a venit cu ideea simulării unei pene de curent pe insulă. Acesta a fost pretextul pentru ca cei doi să se apropie și mai mult, fiind și primul pas până la căderea definitivă în ispită.

Nicoleta primeşte o explicaţie de la Cătălin pentru infidelitate: "O respect foarte mult, dar cam atât. Ea încerca ... Declaraţie uimitoare! O concurentă de la "Insula Iubirii", fosta iubită a Prinţului Harry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x