Antena Căutare

Maria și Robert, întâlnire plină de replici acide: "Sunt foarte nervoasă. Lasă, nu-mi mai mirosi nicio floare". Ispita a fost respinsă sistematic!

După concursul desfăşurat pe plajă, Maria și ispita Robert au fost anunţaţi că urmează un date,  chiar dacă s-au clasat pe locul doi. Însă ceea ce părea o întânire senzațională, s-a transformat într-un coşmar.

După concursul desfăşurat pe plajă, Maria și ispita Robert au fost anunţaţi că urmează un date, chiar dacă s-au clasat pe locul doi. Însă ceea ce părea o întânire senzațională, s-a transformat într-un coşmar.

Stresată şi extrem de nervoasă, Maria a respins sistematic ispita care, văzând situaţia, încerca tot felul de metode pentru a-i intra în graţii. Însă, fără prea mult succes.

Tot drumul, în microbuz, gândul concurentei a zburat la iubitul ei, dar şi la ce se întâmplase, cu o seară înainte, pe insulă. Să fie de vină Dee Dee, pentru comportamentul ei rece?

Primul concurs pe insula băieților și primele lacrimi pentru ispita Nicoleta: "Am venit plânsă. De mine nu ți-a fos... Diana, dezvăluiri șocante, la Ceremonia Focului: "În viața mea a mai existat un bărbat, în timp ce eram cu Ben. Înc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x