Antena Căutare

Mesajul de Crăciun al lui Cătălin și al Nicoletei de la „Insula Iubirii”: „Ar fi frumos să...”

Nico şi Cătălin de la  “Insula Iubirii” au transmit fanilor un mesaj, prin care îi sfătuiește să nu tale brazii de Crăciun. Amorezii din Ardeal au ales ei înșiși un brad artifical și l-au fotografiat, spre bucuria admiratorilor.

Nico şi Cătălin de la “Insula Iubirii” au transmit fanilor un mesaj, prin care îi sfătuiește să nu tale brazii de Crăciun. Amorezii din Ardeal au ales ei înșiși un brad în ghiveci și l-au fotografiat, spre bucuria admiratorilor.

Ar fi frumos să nu se mai taie Brăduții de Crăciun și fiecare persoană( familie) să își ia unul în ghiveci și să aibă grijă de el o perioad, iar peste ani buni să îl planteze lângă frații lui! Eu îl am pe NATHANIEL de 2 ani și încă mă bucur de el. Peste alți doi ani îmi voi lua altul, iar pe NATHANIEL îl voi duce lângă ai lui. STOP TĂIEREA BRĂDUȚILOR !! Crăciun fericit everyone!!!”, a scris Cătălin pe Facebook.

Vă reamintim că amorezii au participat la ”Insula Iubirii” cu speranţa că nimic rău nu se va întâmpla în relaţia lor, însă destinul le-a rezervat altceva. Concurentul s-a îndrăgostit nebuneşte de Nicoleta, una dintre ispite, şi şi-a părăsit iubita

După multe lacrimi, dezamăgire şi durere, iată că soarele a răsărit din nou pe strada lor, căci amorezii s-au împăcat. Ba, mai mult s-au mutat din nou împreună.

Bebelușul „thailandez” al Medanei și al lui Robert de la „Insula Iubirii” a crescut și își amuză părinții în fiecare zi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x