Antena Căutare

Teodora de la ”Insula Iubirii”, desființată de Eusebiu, iubitul ei: ”Are nevoie de susținere financiară. E o rampă de lansare!”

Imaginile cu Teodora și ispita Mircea de la ”Insula Iubirii” l-au scos din minți pe Eusebiu, care și-a dorit să contureze adevărata ”față” a femeii pe care a iubit-o.

Imaginile cu Teodora și ispita Mircea de la ”Insula Iubirii” l-au scos din minți pe Eusebiu, care și-a dorit să contureze adevărata ”față” a femeii pe care a iubit-o.

Astfel, la Testimoniale, acesta a vorbit trei ore despre femeia alături de care a trăit câțiva ani, el sugerând că este interestă de bani.

”A venit aici după șapte zile să descopere că nu sunt în regulă pentru ea, că sunt imatur. Ea a venit la emisiune pentru popularitate, așa aș crede eu. E o rampă de lansare. Toate cunoștințele ei știau că o să apară. Ea a încercat să iasă din relația asta punându-mă pe mine într-o lumină proastă.

”Îi place lumea asta cu bani, i-ar plăcea să aibă bani. Și Mircea poate să fie o unealtă. Are nevoie de susținere financiară. Să revină în top, eu nu-i ofeream o viață de lux, ci una simplă. A avut bani într-o veche relație, cu un om mai în vârstă de ea.”, a mărturisit el.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Eusebiu, reacție neașteptată la ”Insula Iubirii”, după ce a văzut imaginile cu Teodora și ispita Mircea:”A preferat să s... Cum plănuiește Costas de la ”Insula Iubirii” să se răzbune pe Geanina, dacă va pica în ispită: ”Mașina ei e în curtea m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x