Antena Căutare

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

Trupa Ha-Rap s-a întors pe scena de la iUmor, însă de data aceasta au întinerit! „Ei sunt dovadă că trap-ul nu va îmbătrâni”, a spus Chello.

Mihai Bendeac l-a luat la rost pe unul dintre concurenții, care practică meseria de stand-up comedy din anul 2003 dar nu a ales să facă acest lucru în cadrul emisiunii, lucru care l-a scos din sărite pe jurat. „Eu cred că nu ai avut curaj”.

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

Trupa Ha-Rap

Juraților nu le-a plăcut deloc momentul celor doi, spunând că primul moment a fost mult mai bun. Deși au fost dezamăgiți, aceștia s-au hotărât să le mai dea o șansă trupei. „Faceți ce vreți, cum vreți voi!”.

Cei doi concurenți au decis să facă două număre de stand-up comedy, iar juraților le-a plăcut mai mult aceasttă variantă: „Eu zic că e mai bine.”

În cel de-al doilea moment, Dumitru a vorbit despre bucureșteni, ardeleni, dar și despre aglomerația din Capitală. „Am senzația că problema este la noi, le-am luat-o înainte. În București și dacă nu te grăbești, te grăbești.”

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

Trupa Ha-Rap face stand-up

Multe dintre glumele lor au fost pe placul juriului, iar publicul s-a amuzat copios. „Părerea mea este că au fost destul de buni și ar putea să meargă la vot”, a comentat Chello.

Cu toate că momentul a fost mult mai bun decât primul, cei doi nu am primit votul pentru a merge în finala, respectiv la votul publicului, astfel că vor încerca data viitoare. „Nu cred că este corect ce s-a întâmplat”, a adăugat Delia.

VIDEO: Dan Țuțu, un nou număr de stand up comedy: „Sunt un tânăr comediant în ascensiune.. a vârstei, că la anul fac 50!... VIDEO: Cristian Denis a făcut show pe scena de la iUmor! Trucul cu pungile misterioase i-a speriat pe jurați: „Are un nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x