Antena Căutare

VIDEO: Dan Țuțu, un nou număr de stand up comedy: „Sunt un tânăr comediant în ascensiune.. a vârstei, că la anul fac 50!”

Dan Țuțu s-a născut pe scena de la iUmor și a evoluat aici! Cu fiecare număr de standup prezentat a prins și mai multă încredere în el. În această seară a făcut un show senzațional!

În marea finală, Dan a venit pregătit să uimească juriul și să câștige votul publicului. Numărul lui de standup a adus numai hohote de răs în sală pentru că talentul lui în ale narațiunii le-a intrat la suflet repede. Acesta a început să vorbească despre prea cunoscuta replică „să moară mama”.

Vorbind din experiența lui cu acest gen de oameni, Țuțu și-a amintit de un coleg de la locul de muncă, care după fiecare frază spune „să moară mama mea”. „Parcă mă-să îi facea în ciudă, că tot nu mai murea. La un moment dat am început toți colegii să zicem să moară mama lui Mihăiță dacă eu te mint. Și la final i-am zis: bă băiatule, tu ești sănătos la cap? Păi dacă murea mama ta înainte să te nască erai orfan acum! Și el a zis da bă, să moară mama!”

VIDEO: Dan Țuțu, un nou număr de stand up comedy: „Sunt un tânăr comediant în ascensiune.. a vârstei, că la anul fac 50!”

Dan Țuțu

Însă Dan nu a uitat să precizeze de copilăria lui și de cum mama lui îl bătea de fiecare dată când îl lua de la joaca pe stradă. De fiecare dată îi spune că unde dă ea, crește. „Și am ajuns în armată și am văzut la dușuri, păi cred ca mama mea nu a dat unde trebuia, că restul au luat bătaie numai între picioare”.

Juriul a fost total impresionat de Dan Țuțu. Mihai Bendeac a recunoscut că acesta are un magnetism care atrage și că este mai mult decât un standuper, este deja un comediant. „Vezi oamenii care s-au adunat în spatele aici, foarte rar se întămplă asta”. Astfel că Țuțu a primit trei like-uri și merge în finală.

Îl puteți vota pe Dan Țuțu prin SMS la 1313 după Start Vot!

În această seară: Câștigătorul din marea finală iUmor va pleca acasă cu un premiu în valoare de 20.000 euro... VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x