Antena Căutare

Cum arăta Cheloo în 1998. Juratul de la iUmor avea 20 de ani, părul lung și era blond

În 1994, Cheloo și colegii de la Paraziții își vindeau blugii pentru a putea înregistra prima lor piesă. Se întâmpla în septembrie, iar răspunsul publicului nu i-a satisfăcut pe artiști.

colaj de imagini cu cheloo intr-un tricou alb si chello la costum cand face roast Galerie
În 1994, Cheloo și colegii de la Paraziții își vindeau blugii pentru a putea înregistra prima lor piesă. Se întâmpla în septembrie, iar răspunsul publicului nu i-a satisfăcut pe artiști | Antena 1

“Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, a povestit Cheloo, conform Retetesivedete.

Prima lor renumerație a venit la un an de la acel moment. În 1995, trupa Paraziții a cântat în deschiderea concertului Wu Tang Killa Beez și 50 Cent.

Cum arăta Cheloo în 1998

Imaginile din primii ani ai trupei sunt rare și Cheloo arăta foarte diferit pe atunci. În 1998, juratul iUmor avea doar 20 de ani și era posesorul unei podoabe capilare bogate.

O fotografie realizată în acel an îl arată pe Cheloo alături de Ombladon. Cei doi sunt așezați pe niște trepte, iar Cătălin Ștefan Ion, căci acesta este numele real al lui Cheloo, își ține mâinile sprijinite pe genunchi și se uită în față.

Citește și: iUmor, 12 decembrie 2021. Iulia Albu, moment de sinceritate pe scena iUmor. “În lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo”

El pare să aibă părul lung și prins la spate căci o șuviță, care probabil îl deranja, este dată după ureche. În captură, Cheloo poartă o ținută crem și în picioare are bocanci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce studii are Cheloo

Cheloo a intrat la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București. Faptul că nu-și urma pasiunea, care era muzica, dar și firea rebelă l-au făcut să lipsească mult şi a fost exmatriculat.

Citește și: iUmor Sezonul 11, 12 decembrie 2021. Mihai Ban, roast cu dedicație. Cheloo: Aplauze pentru tatăl meu adoptiv!

"Un bărbos într-un halat albastru, plin de ulei, care făcea trei tablouri pe care nu le-ar fi vrut nimeni", aşa s-a caracterizat Cheloo când a vorbit despre viitorul pe care l-ar fi avut dacă continua să urmeze cursurile unității de învățământ.

Se zvoneşte că artistul ar avea şi două facultăţi, dar nu a confirmat niciodată acest aspect.

Ce pasiuni neștiute are Cheloo

Cheloo este pasionat de competiții de off road. Pasiunea pentru mașini 4X4 și competiții off road este una veche pentru juratul iUmor.

2006 a fost anul în care s-a înscris prima oară la un open pe lângă campionatul național, iar de atunci, a avut mai multe participări ca pilot și copilot, alături de piloți consacrați, conform Portal SM

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Arun de la Tecuci, piratul cu talent culinar și muzical. “Cheloo a fost un piranha într-un bazin”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x