Antena Căutare

Ediţie specială iRoast, 12 octombrie 2023. Radu Pietreanu, Angel Popescu și Ionuț Rusu, show total înainte de Belarus - România

Gala fotbalului românesc de la iRoast contiună cu a doua ediție, difuzată joi, 12 octombrie, ora 20:30, la Antena 1, Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, difuzată înainte de Preliminariile Euro 2024: Belarus vs România

colaj Angel Popescu aka Maradona, Daniela Gyorfi îmbrățișându-l pe Helmuth Duckadam și Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu la masa juraților Galerie
Angel Popescu, Radu Pietreanu, Ionuț Rusu și Daniela Gyorfi s-au prezentat în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat | Antena 1

Angel Popescu, Radu Pietreanu, Ionuț Rusu și Daniela Gyorfi s-au prezentat în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Jurații de colecție au fost primiți în uralele publicului. Aceștia s-au declarat nerăbdători să înceapă ediția specială dedicată fotbalului.

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, joi, 12 octombrie, de la 20:30, la Antena 1

Seara se deschide cu un număr de colecție pus în scenă de Angel Popescu. Acesta l-a interpretat pe nimeni altul decât Maradona.

Încă de la începutul discursului a ținut să remarce decăderea fotbalului românesc. Acesta a declarat că a venit să vadă ce se întâmplă în România cu fotbalul. „A decăzut. Nu înțeleg (...) jucam ca de la egal la egal.”

„Cel mai mare fotbalist din lume sub 1,70 m” spune că porecla sa preferată este „Gică Hagi din Argentina”.

Acesta a abordat și tema meciului dintre Argentina și România și reușitele lui Ilie Dumitrescu. Nu a scăpat nici acesta de micile ironii. „Naționala României joacă atât de prost încât joacă pe minus. Practic dezinventează fotbalul”, spune el. „Rar am văzut atacanți care driblează atât de bine poarta”, adaugă.

„Am tras ca tot omul o linie de paracetamol”, spune despre suspendarea de la meciul în urma căruia România a câștigat. „Pe fotbaliștii români nu-i mai suspendă nimeni când ies toți pozitivi la lene și manele”, declară acesta.

„E coada șoricelului pentru rinichi”, dezvăluie el după ce face o mică pauză de ”revigorare” în timpul discursului.

Nici jurații nu au scăpat de ”Maradona”.

„Și dumneavoastră sunteți cel mai mare analist TV”, îi spune lui Ion Crăciunescu. Iar lui Florin Răducioiu: „Nu ai material nici de un filmuleț de TikTok.” De asemenea, s-a legat și de accentul acestuia atunci când vorbește română. „Ești așa mare că nu te-ai putea ascunde nici după orgoliul lui Becali”, îi spune lui Helmuth Duckadam. „Dacă ai avea o amantă și ar veni soțul acasă, tu nu te-ai ascunde în dulap. Ai fi dulap”, adaugă.

„Să ridicăm oamenii în picioare și părul pe mâini”, spune în încheierea numărului.

După momentul umoristic, Helmuth Duckadam vorbește despre întâlnirile fotbalistice cu Argentina. Echipa României s-a întâlnit și în Italia cu cea a Argentinei.

„Încălzirea o făcea întotdeauna cu șireturile dezlegate”, povestește Florin Răducioiu despe momentele în care se antrena alături de Maradona.

Florin Gardoș recunoaște că îl cunoaște pe celebrul jucător doar din videouri, fiind o altă generație.

Citește și: Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast

Radu Pietreanu intră în scenă cu un număr care a adus multe nostalgii. Acesta l-a interpretat pe Adrian Păunescu, stârnind ropote de aplauze. „Ei îmi sunt recunoscători mie”, mărturisește înainte de a intra pe scenă. Acesta a adus cu sine și volumul Cartea cărților de poezie.

„Te salut tineret în adidași”, își începe el discursul.

Helmuth Duckadam își aduce aminte momentele în care Păunescu a încercat să-l sensibilizeze pe Hagi pentru a nu se retrage. De asemenea, vorbește despre pasiunea acestuia pentru fotbal.

„Suntem în 1999, când Helmuth ieșea la pensie. Răducioiu era în Italia, învăța româna. Gardoș nu știa dacă să renunțe la pamperși și să-și ea tricoul de la națională, iar Crăiunescu nu știa pe care parte a fluierului să sufle”, își continuă ”Adrian Păunescu” discursul.

„Cred că sunt singurul care te înțelege”, spune el în timp ce mimează că vorbeșe cu Gică Hagi.
Acesta i-a scris o poezie lui Hagi, Cântec pentru cel mai bun. „O găsiți la pagina 1285, aici în cartea mea”, spune el, arătând spre volumul adus pe scenă.

„Lumină, luptă, libertate”, își încheie acesta discursul.

Ion Crăciunescu se ridică în picioare după acest moment memorabil.

Citește și: Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor. Cheloo: „A fost extraordinar de bun!’’

Ionuț Rusu pune în scenă un moment savuros Acesta îl interpretează pe Ladislau Bölöni.

„E o onoare că încă mai sunt printre voi”, mărturisește în culise. „La timpul la care eu jucam fotbal, Crăciunescu faulta la mine. (...) Vreau să mă răzbun”, mai adaugă el înainte de a intra pe scenă.

„E un bucurie mereu pentru când ne revedem, pentru că se întâmpă foarte rar și asta pentru că unii dintre noi, adică eu, mai lucrez încă la fotbal”, își începe el discursul.

„Acum eu antrenez pe FC Metz, nu că dau mare”, glumește. „Eu nu stau prin studiourile de televiziune ca voi niște porfesoniști care pare că îi comentați pe niște jucători care fac fotbal doar în pauza de la tatuaje”, înțeapă el actuala stare a fotbalului românesc.

„Poarta adversă este în partea cealaltă de unde jucați”, le transmite jucătorilor actuali.

„N-ar fi rău să punem porți și pe lateralul terenlui, așa poate părea că jucăm în ofensivă”, spune el ironic. De asemenea, se leagă și de modul în care se face acum selecționarea jucătorilor.

„Te-am văzut când aveai 16 ani la Dinamo. (...) Trebuie întărită paza, să nu mai intre oricine așa”, glumește el pe seama lui Florin Răduciou.

„Helmuth, prietenul meu. Uitați aici un portar care a făcut istorie și care nu a fost apreciat”, îi declară. Auzind aceste lucruri, Florin Răducioiu îi transmite colegului său de masă: „Vine ceva!” El anticipează înțepătura de după laudă. Și nu a întârziat să se facă auzită.

„Cel mai nerecunoscător arbitru pe care îl avem”, începe secțiunea despre Ion Crăciunescu.

„Gardoș, am văzut că ești aici. Arăți ca întotdeauna, calm (...), ca pe banca de rezervă”, glumește el în legătură cu Florin Gardoș.

„Hai România, vă pup pe toate românurile”, încheie discursul.

Jurații au avut de spuns doar: „Excelent.”
După momentul savuros, acesta a declarat că ar vrea să mai vină, dar să fie în juriul, astfel încât să „se simtă ca o cârpă”.

Citește și: Karla Mariah Petre s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurenta i-a cucerit pe jurați cu o scenetă

Cea care încheie show-ul este Daniela Gyorfi cu o interpretare senzațională în rolul „Mingea de la Sevilla”.

„Mingea la fotbal e ca femeia în viața bărbatului. Trebuie să fii mereu cu ochii pe ea dacă vrei să înscrii.”

„A apărat Duckadam eroic și pentru asta trebuie să-i purtăm respect”, spune Daniela înainte de a intra pe scenă.

Toți cei patru din juriu au rămas uimiți când au văzut cine și cum apare pe scenă.

„Și mai este și Florin... scuzați-mă, nu ați jucat fotbal foarte mult”, îi spune lui Florin Gardoș, mimând faptul că nu știe prea bine cine este.

„Ca să-ți protejăm mingile, d-aia fluierăm”, îi răspunde Ion Crăciunescu.

„De când te caut, Helmuth”, îi spune juratului, transmițându-i un pupic. „Am venit în brațele tale de patru ori. Și când credeam că o să mă strângi în brațe, mi-ai dat un șut de m-a durut noada”, îi reproșează aceasta.

„De 38 de ani visez în fiecare noapte la mâine tale mari și puternice”, îi mărturisește ”Mingea de la Sevilla”.

„Știi câți bărbați aleargă după mine?” îl întreabă Mingea pe Helmuth.

„De obicei 22”, îi răspunde acesta.

„Vezi că superi arbitrii și avem și cartonaș”, o mustră Ion Crăciunescu.

„Uitați-vă la frumusețea asta de Răducioiu”, își întoarce ”Mingea de la Sevilla” privirea spre Florin Răducioiu.

„Eu am ochi numai pentru Helmuth. El este singurul care a demonstrat că poate de patru ori la rând”, declară. „De patru ori în nouă minute”, spune ea.

„La toate meciurile din Liga 1, eu stau mai mult prin tribune”, declară ea supărată.

„Te protejează”, sare în apărarea fotbaliștilor Ion Crăciunescu.

„Am să mă arunc în brațele tale și vreau să mă prinzi”, încheie discursul, ducându-se în brațele celebrului jurat. Iar ”Mingea de la Sevilla” ajunge din nou în brațele lui Helmuth Duckadam.

Nici celebrul arbitru nu este ocolit. „Așa minge, așa arbitru”, îi spune lui Ion Crăciunescu.

„Nu m-am așteptat la jocul ăsta (...) mă simt flatat”, declară după magnificul moment Helmuth Duckadam pentru telespectatori.

Discuțiile dintre jurați de la finalul momentului sunt un deliciu pentru public și pentru telespectatori. „De când se dau cartonașe la minge”, îl trage la răspundere Florin Gardoș pe Ion Crăciunescu.

„Domnule, nu vezi dincolo de minge? Eu d-aia m-am făcut arbitru”, îi răspunde acesta.

„Mingile din Italia erau superbe, mai ales cele din Bari, dar și mingile românești, cred că le-aș pune într-un top 5”, glumește și Florin Răducioiu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe scenă

Întregul moment, dar şi surprizele pregătite de Angel Popescu, Radu Pietreanu, Ionuț Rusu și Daniela Gyorfi vor putea fi urmărite joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei Belarus - România, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21:25.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare.

Ladislau Bölöni face azi roast de zile mari pe scena iRoast: „Eu antrenez pe FC Metz”... Un concurent neaşteptat îi panichează pe juraţii iUmor. „Bordea, ți-ai văzut, vreodată, anxietatea cu ochii? Uite-mă aic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x